Ürünlerim Yanlış Geldi !

İnternetten
Yanak
Modifiye ayna
Modifiye bayrak
Siparişi verdim siteyi sölemicem 230 liralık bide üstüne 20 lira kargo ücreti verdim kutuyu açtım sipariş ettiğim ayna ile gönderilen aynanın yakından uzaktan alakası yok !!!
Bi kaç kişide aynı siteden aynı sorunu yaşamış kargoyu iade ederken para ödemionuz ama geri ürün gönderirken kargoyu ücretli gönderiyorlarmış
Tüketici mahkemesine falan başvuracağım ne gibi yollara başvurmam lazım
( Dalgaya alacak yorum atmayın lütfen ciddi bi durum )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Once firmaya ulas bence sorunu cozecektir ellerinde yoktur bu olur diye de gondermis olabilirler

Kardeşim tüketici mah. değil tutar düşük olduğu için tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Ancak öncelikle sende kötü niyetli olmadığını göstermek için firmayı ara ve telefonuna her ihtimale karşı arama kaydedici bir program yükle. verdiğin sipariş deki eksiklikleri ve yanlışlıkları karşıya anlat. hatalarını telafi etmeleri gerektiğini ve tabikide kargoyu onların üstlenmesi gerektiğinide belirt

siteyi neden söylemiyorsunuz?

Ne biliyim forumda bu şikayeti açanların çoğu söylememiş ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Geçmiş olsun kardeşim,firma ile irtibata geçebildinmi?

Telefonları açmıyorlar 38 inci arayışım bu arasıra direk meşgule atıyorlar anlamıyom ya onca para verdim bunlara o kadar beklion heyecanla gelmesini kargonun sonra böyle oluyo 😔😔

Kardeşim tüketici mah. değil tutar düşük olduğu için tüketici hakem heyetine başvurabilirsin. Ancak öncelikle sende kötü niyetli olmadığını göstermek için firmayı ara ve telefonuna her ihtimale karşı arama kaydedici bir program yükle. verdiğin sipariş deki eksiklikleri ve yanlışlıkları karşıya anlat. hatalarını telafi etmeleri gerektiğini ve tabikide kargoyu onların üstlenmesi gerektiğinide belirt

Ufak bir ekleme yapmak istiyorum; karşı tarafa ses kaydı aldığınızı söylemeden kayıt yapmanız yasal değil, bu kayıtlar mahkemede delil olarak kabul edilmez.

siteyi söylerseniz yazdığınız ve açtığınız konu başkaları için referans olur ve alırken birkezdaha düşünülür.

Ellerinde istediğiniz ürün varsa değişim için gönderecekleri kargo parasını niye size ödetiyorlar, kendi hataları değil mi? Ama yok ve para iadesi yapacaklarsa kargo sorunu yok anladığım kadarıyla. peki tüketici mahkemesine verecek sebep nedir? Tek mesele kargo parası mı?

Demin telefonu açtılar sonunda
Yanlış ayna yollamışsınız diyorum yok diyo yanlış değil elimizde kalmamış o modelden yolladık diyor göndereyim geri para iadesi yapın diyorum sen gönder tekrar ürün alırson bizden diyor valla ben paramı almak için er yolu denicem inat deilmi sonuna kadar gidecem tüketi hakemimi ne oraya bi gidiyim bakalım yarın faturası falan herşeyi var

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

siteyi söylerseniz yazdığınız ve açtığınız konu başkaları için referans olur ve alırken birkezdaha düşünülür.
Ger*zli Motor ismini tam yazmıyım :) modifiye parçası satıo ünlü bi firma

Bir kaç cabbar arkadaşla birlikte gidip ''benimle dalga mı geçiyorsun dostum, paramı ver lanet olası parçacı'' demezsen çok uğraşırsın

Offf offfffff parasını geçtim o ayna motora çok yakışırdı saten arkayı falan göstermiyo sırf süs için
Ayna yokken ekipler kızıyor

O firmayı gayet iyi biliyorum çok çektim angel far istedim gitmişler bana kelepçeli sis farı göndermişler. Arıyorum ben bunu farın içine nasıl takacam bu sis farı diyorum ben bilmem diyor. Ürünü göndereyim para iadesi yapın diyorum bizde para iadesi yok ürünün değeri kadar başka şeyler alın diyor. İridyum buji istiyorum 3 tl lik markası belirsiz buji gönderiyor üstüne bide iddalaşıyor İridyum gönderdik diye. Sarı renk buji kablosu istiyorum kırmızı gönderiyor. Bunun tek bir sebebi var o dükkana koymuşlar çoluk çombalağı siparişleri onlar hazırlıyor. Bence bi ara konuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Ekleme yapayım ben o siteyle alışverişi kestim kafam gayet rahat isterlerse dünyanın en nadide parçalarını satsınlar yinede güvenmiyorum

O firmayı gayet iyi biliyorum çok çektim angel far istedim gitmişler bana kelepçeli sis farı göndermişler. Arıyorum ben bunu farın içine nasıl takacam bu sis farı diyorum ben bilmem diyor. Ürünü göndereyim para iadesi yapın diyorum bizde para iadesi yok ürünün değeri kadar başka şeyler alın diyor. İridyum buji istiyorum 3 tl lik markası belirsiz buji gönderiyor üstüne bide iddalaşıyor İridyum gönderdik diye. Sarı renk buji kablosu istiyorum kırmızı gönderiyor. Bunun tek bir sebebi var o dükkana koymuşlar çoluk çombalağı siparişleri onlar hazırlıyor. Bence bi ara konuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Ekleme yapayım ben o siteyle alışverişi kestim kafam gayet rahat isterlerse dünyanın en nadide parçalarını satsınlar yinede güvenmiyorum

Ee naptın iade mi ettin sis farını ?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Memnuniyet ve tavsiyelerde nasıl isim yer alıyorsa, şikayetlerde de isim açıkça belirtilmeli. Ak, kara belli olsun.

Ee naptın iade mi ettin sis farını ?
Evet iade edip yerine başka şeyler aldım. Angel far 85 tl idi bana gelen tek sis farı tipik cree U1 gibi bişeydi tanesi en beteri 30 40 tl. Zaten angel farın yerine aldığım parçaların bir kısmı farklı çıktı ortalama 20 defa aradım hep meşgul bide beni iade ettim diye kara listeye almışlar kapıda ödeme göndermeyeceklermiş hadi eyvallah dedim geçtim

Evet iade edip yerine başka şeyler aldım. Angel far 85 tl idi bana gelen tek sis farı tipik cree U1 gibi bişeydi tanesi en beteri 30 40 tl. Zaten angel farın yerine aldığım parçaların bir kısmı farklı çıktı ortalama 20 defa aradım hep meşgul bide beni iade ettim diye kara listeye almışlar kapıda ödeme göndermeyeceklermiş hadi eyvallah dedim geçtim

Bundan sonra ordan alışveriş yaparsm varya ne berbt biyermiş ya ilk siparişimde sıkıntı çıkmadı diye 2. Siparişide ordan veriyim dedim ama yanlış etmişim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar