Yaşım =22
Kilom = 75
Boyum:1.74
Arada uzun yol yapıcam,Oturduğun şehir 35 bin nüfuslu küçük bi şehir.Gitmek istediğiniz yere en geç 5 dkka içinde ulaşırsınız
Artçım =Değişkenlik gösterebilir50 kiloda denk gelebilir 70 kiloda
Dağlara bayırlara çıkma gibi bi düşüncem yok
Çanakkale/Gelibolu
Genelde bisiklet kullanıyorum,bide iş yerimdeki motoru alıyorum bazı günler.Ama moturum olunca yılın çoğu zamanı kullanırım gibi geliyor.![]()
Cbr250 derim ben, senin yerinde olsam
Suzuki inazuma der giderim
ABS li al taş al cbr 250r nedir panik frende her alan bir tur yatırıyor motoru duke abs al zaten 1 kez abs kullanırsan neden alman gerektiğnii biz sana yazmayız
O yakıtla, para parasının pahalılığıyla, ağırlığıyla inazuma hiç çekici görünmüyo+40 motoru benim gözümde
![]()
Abs, kaydırmalı debriyaj ne bileyim quick sifther gibi artıları falan olsa belki ona dayanarak önermişsindir dicem onlarda yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Biz yazmayızda sen kesin yazarsınmr.abs
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
Sana r125 satayımkralll
![]()
......Abs, kaydırmalı debriyaj ne bileyim quick sifther gibi artıları falan olsa belki ona dayanarak önermişsindir dicem onlarda yok......
İnazuma da quick shifter mıOlsa nolcak ki quick shifter inazumada.Hadi inazumayı geçtim herhangi bir 250 CC motorda olmasının amacı var mı sizce.Bence yok.
Abs yi anladıkta quick shifter İnazuma gibi bir motorda neden artı olabilir yahu :cyclopsan
Kaydırmalı debriyajında dezavantajları var , dağ başında akünüz biter vurdurayım derseniz aklınızıda kaydırırsınız bak demedi deme :rendeer:
Abs yi anladıkta quick shifter İnazuma gibi bir motorda neden artı olabilir yahu :cyclopsan
Kaydırmalı debriyajında dezavantajları var , dağ başında akünüz biter vurdurayım derseniz aklınızıda kaydırırsınız bak demedi deme :rendeer:
.........inazumada beni cezbeden hiç bişey yok. Sadece konforundan çok övgüyle bahsediyo ama gözümde eksisi çok olan bi motosiklet......
İnazumanın hiç bi artısı olmadığını belirtmeye çalıştım sadece.
Ama quick shifter rahatlık katar diye düşünüyorum 250cc kullananada illaki bi faydası dokunur diye düşünüyorum.
Hayatımda hiç quick shifterlı motosiklet kullanmadım ama arabadaki triptonic vitese eş değer diye biliyorum.
Hocam düşünceniz yanlış değil inazumanın boş olduğunu söylemişsiniz doğruda bir düşünce.Ama 250cc'de quick shifter kullanacak daha doğrusu piste girmediğiniz milletle roolinge çıkmadığınız sürece kullanmanızı gerektirecek bir durum yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------
250cc motorda kaydırmelı debriyaj ne işe yarıyor??
Bende rc250 var vereyim sana özellikle virajda vitesle bir oyna anlarsın.Yanlış anlama kendin gör kendin anla.
..yok spor motosiklet seviyorum dersen 250 cc den ss olmaz..