venom d2 racing mont kullanan var mı?

Merhaba, bütçeyi 1300-1400 yabilirseniz yurtdışından Alpinestars, Held vb. bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama sadece ceket yetmez. Kask, mont, eldiven, pantolon ve bot tam olmalıdır.

Merhaba, bütçeyi 1300-1400 yabilirseniz yurtdışından Alpinestars, Held vb. bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama sadece ceket yetmez. Kask, mont, eldiven, pantolon ve bot tam olmalıdır.

merhaba diğer saydıklarınız konusunda bi sıkıntım yok hepsini almıştım fakat ceketi biraz üstün körü geçmiştim diğerlerini iyi alabilmek için fiyattan kıstım denilebilir.

şuan tek sıkıntı ceket :)

merhaba diğer saydıklarınız konusunda bi sıkıntım yok hepsini almıştım fakat ceketi biraz üstün körü geçmiştim diğerlerini iyi alabilmek için fiyattan kıstım denilebilir.

şuan tek sıkıntı ceket :)

Aceleniz yoksa yurtdışından fırsat kovalayın. Örneğin Türkiye'de 2500 TL olan ceket yabancı sitelerde 1800 civarında satılıyor. Bazen %30-40 indrim denk geliyor, 1200'e alabiliyorsunuz. Sadece sabırlı olup beklemek lazım.

Bu arada tek kalan ceketlerde beden ne olursa olsun indirim yapıyorlar genelde.

motoin.de
fc-moto.com
getgeared.co.uk
motardinn.com

bunlar aklıma gelenler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu ceket winlex olduğu için deri değildir aynı korumayı göstermez alırken bunu göz önünde bulundurun

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenize uygun olarak 2. el ilan sitelerinde çok güzel deri montlar var. Fiyatları da Venom'a göre daha uygun.

bence venom ucuzlarin icinde iyi bir marka, urunlerin dikis kaliteleri vb guzel, bende suni deri bir montu var arada kullaniyorum cok begeniyorum.

Venom'un Protex 2 uzun kışlık touring montunu kullanıyorum. 2kaza geçirdi neredeyse dikişi bile atmadı. Venom kaliteli mal satar. Bende Texas Carbon montunu gözüme kestirdim. Bakalım biraz daha ısınsın havalar ondan alıp kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar