[MT] futbol portalı

Fenerin sorunu aykut kocaman' dan çok aziz yıldırım. Kendisinin antrenör tercihleri hep kendi dümen suyunda idare edebilecekleriyle sınırlı.

Şampiyonlar liginde interi eleyen ve harika top oynayan takımın hocası zico yu kovduktan sonra buna kesin inandım. Aykut ise alex'i gönderdi. Sırf kendi rekorunu kirmasin diye. Üstüne bir de bu sene başında "ofansif futbol diye birşey çıkardılar, sevmiyorum ben" diye açıklaması var ki evlere şenlik.

Bu ikisi de yakışmıyor fenerbahçe'nin başına. Fatih terim zaten bırak bizim başımızda olmayı, futbol camiasında bile olmamalı. Artık futbolumuz bunlardan kurtulsa da işini iyi yapan düzgün futbol insanları görsel ne güzel olur..

Not: prekazispor

Fenerin sorunu aykut kocaman' dan çok aziz yıldırım. Kendisinin antrenör tercihleri hep kendi dümen suyunda idare edebilecekleriyle sınırlı.

Şampiyonlar liginde interi eleyen ve harika top oynayan takımın hocası zico yu kovduktan sonra buna kesin inandım. Aykut ise alex'i gönderdi. Sırf kendi rekorunu kirmasin diye. Üstüne bir de bu sene başında "ofansif futbol diye birşey çıkardılar, sevmiyorum ben" diye açıklaması var ki evlere şenlik.

Bu ikisi de yakışmıyor fenerbahçe'nin başına. Fatih terim zaten bırak bizim başımızda olmayı, futbol camiasında bile olmamalı. Artık futbolumuz bunlardan kurtulsa da işini iyi yapan düzgün futbol insanları görsel ne güzel olur..

Not: prekazispor

haklısın medya baskısı ile reikerink gibi beyefendi bir hocayı bile sepetlediler. çok karışık işler dönüyor bu camiada çok...

Eze eze tek kale top oynayarak 4-1 yenilmeyi bir tek biz başarabilirdik ve başardık.

Deniz Kadah ve kalecimiz Ferhat Kaplan bizi hiç yanıltmayarak hayatımızı mahvetmeye devam ediyolar.

Eze eze tek kale top oynayarak 4-1 yenilmeyi bir tek biz başarabilirdik ve başardık.

Deniz Kadah ve kalecimiz Ferhat Kaplan bizi hiç yanıltmayarak hayatımızı mahvetmeye devam ediyolar.

sizi sakallı zenci yaktı. bomboş pozisyonda yaninda takim arkadaşı varken kalecinin üzerine vurdu kosnük.

sizi sakallı zenci yaktı. bomboş pozisyonda yaninda takim arkadaşı varken kalecinin üzerine vurdu kosnük.
Doukara.

Onun azmi, hırsı yeter. Canını yerim onun. Yeteneksiz Deniz'e muhtaç bi takım olduk.

Nasri şu takıma gelmeden herşey ne kadar güzeldi, harbi dert babası ettiler nizi, çıldırmaya ramak kaldı.

Konya yenilmiş, topuda ne kadar güzel oynadık, bi galibiyete mis gibi uyurduk, artık bezdim.

Bende bu fenerlileri anlamıyorum bence en başarılı teknik direktör Aykut kocaman elinde ki futbolcu topluguna bak 24 kişilik kadrosundan üç tane oyuncu ne GS de ne BJK de nede Başak şehirde forma şansı bulmaz .
Bu gübreler toplulugu oyuncu ile anca bu kadar olur adam daha ne yapsın.
Aykut a ayıp ediyor FB taraftarı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aykut Kocaman'ın hakkı yeniyor.

Fenerbahçe'ye ilk geldiği senelerde takımını kuramadı,ardından istediği gibi kadro kurulup,istediği oyun oynamaya başlayınca keyif verici sonuçlar almaya başlamıştı Fenerbahçe.

Uefa Avrupa Kupası'nda ki maçlarında eze eze yarı finale kadar çıkmıştı Fenerbahçe. Yarı finalde hakem desteği ile Benfica turu geçmişti.

Sonra adamı kovdular,şu rezil kadronun başına yıllar sonra yine getirdiler.

Aykut'tan başka,Ersun Yanal ve Zico dönemlerinde de Fenerbahçe keyif veriyordu. Bu adamlarda kovuldular.

Kısacası artık futbol milyar dolarlık bir sektör olmuş,neyin döndüğü belli değil..

Basit bi örnek daha vereyim,memleketimin takımı Kastamonuspor bundan iki sene evvel ZTK'da gruplara kalmıştı.

Çatır çatır da top oynamıştı. O teknik direktör play offlarda elendi,kovuldu.

Onun ardından gelen teknik direktör dikiş tutturamadı,Ziya Doğan geldi.

Adam mükemmel bir galibiyet serisi yakaladı,playofflarda elendi,kovuldu.

Kısacası,Süper Lig'den 2.Lig'e kadar hep sistem aynı.

Günlük başarı sağla,başarısızlık anında teknik direktörü kov.

Ne bir sistem kuralım geleceğe yatırım yapalım anlayışı mevcut,ya da sabırlı olma.

Gerçi milyar dolarlar dönmeye başladı,artık işin iç yüzünde ne dalavereler dönüyordur Allah bilir.

Not:Jay Jay Okochaspor :p

Son düzenleme:
Aykut Kocaman'ın hakkı yeniyor.

Fenerbahçe'ye ilk geldiği senelerde takımını kuramadı,ardından istediği gibi kadro kurulup,istediği oyun oynamaya başlayınca keyif verici sonuçlar almaya başlamıştı Fenerbahçe.

Uefa Avrupa Kupası'nda ki maçlarında eze eze yarı finale kadar çıkmıştı Fenerbahçe. Yarı finalde hakem desteği ile Benfica turu geçmişti.

Sonra adamı kovdular,şu rezil kadronun başına yıllar sonra yine getirdiler.

Aykut'tan başka,Ersun Yanal ve Zico dönemlerinde de Fenerbahçe keyif veriyordu. Bu adamlarda kovuldular.

Kısacası artık futbol milyar dolarlık bir sektör olmuş,neyin döndüğü belli değil..

Basit bi örnek daha vereyim,memleketimin takımı Kastamonuspor bundan iki sene evvel ZTK'da gruplara kalmıştı.

Çatır çatır da top oynamıştı. O teknik direktör play offlarda elendi,kovuldu.

Onun ardından gelen teknik direktör dikiş tutturamadı,Ziya Doğan geldi.

Adam mükemmel bir galibiyet serisi yakaladı,playofflarda elendi,kovuldu.

Kısacası,Süper Lig'den 2.Lig'e kadar hep sistem aynı.

Günlük başarı sağla,başarısızlık anında teknik direktörü kov.

Ne bir sistem kuralım geleceğe yatırım yapalım anlayışı mevcut,ya da sabırlı olma.

Gerçi milyar dolarlar dönmeye başladı,artık işin iç yüzünde ne dalavereler dönüyordur Allah bilir.

Not:Jay Jay Okochaspor :p

Uefa yarı finali konusuna girmeyelim ortada başarı falan yok ancak rezillik var, maçları dün gibi hatırlıyorum, Bate borisov spora 95 dakika defans yaptık meirelesin kırmızı gördüğü maçtı. Victoria Plzen sporu zar zor eledik ne eze ezesi? Lazio çeyrek final ilk maçında onazi atıldı da yenebildik adamları, rövanşında adamlar bizi ezdi tek kale oynadılar evde şekilden şekile girdim o maçta, caner erkin şansa attı 1-1 zor bitirdik maçı. Ama Benfica ilk maçında efsane oynadık ama onda da outa giden topu hakem korner verdi de egemen korkmaz attı şansa 1-0 bitirdik, rövanşında yine yaptı yapacağını vitaminsiz Salih'le falan çıktık sahaya adamlar bizi pert etti, o maçta da attığımız golde bedavadan verilmiş penaltıdan gelmişti, hatta Kuyt atmıştı. Bak açık konuşayım o sene takımın başında ben olsaydım ben bile en az yarı final oynatırdım o takıma, çünkü rakipler şaka gibiydi. Ayrıca istediği kadroyu kuramadı demişsin iyi ki de kuramamış, kurduğu ortada çünkü, sağ bekten bozma kazma dirar gibi 10-15 tane adam doldururdu takıma. Bu adam zamanında defansif diye sol - sağ açık, bek diye bir şey uydurmuş en defansif kimse onu oynatırdı. Bu sene ki kadro o yılın yarısı kadar bile değil, bu kadro 5'se o 2012-13 kadrosu 10 dur. Bu adama 3 tane messi 3 tane iniesta versen 1 tane messi yanına atıf şeşu, iniestanın yanına topalı josefi koyar. Bu adam utanmaz ve beceriksiz asla teknik direktör olamaz.

UEFA sene için haklısınız , o sene ne takımlar gelmişti Viktoria TEYZEN , bilmem ne halan Lazio dökülüyordu onu bile zar zor geçmişti eli ayağı düzgün tek takım Benfica gelince ona da elenmişti ama bu sene , gerçekten adama ayıp ediliyor elinde ki kadro , bir Kayseri bir Sivas'ın kadrosundan bile iyi degıl anca Kasım paşa nın kadrosu seviyesinde ama takımı 4 yaptı .

Evet Beşiktaş'lı arkadaşları piste alalım malum derbi kaybettiler :mrgreen: dün akşam Galatasaray'lıları davet edemedik Aykut hocalarına dua etsinler :mrgreen: Bu arada Başakşehir'in o iğrenç kareografisine değinmeden geçmeyeceğim, böylesine bir gün de "Baş komutan" Mustafa Kemal Atatürk'ü es geçme iğrençliğini yaptılar. Yazıp yazıp siliyorum, küfür edersem moderatör abiler kızabilir.

0

Evet Beşiktaş'lı arkadaşları piste alalım malum derbi kaybettiler :mrgreen: dün akşam Galatasaray'lıları davet edemedik Aykut hocalarına dua etsinler :mrgreen: Bu arada Başakşehir'in o iğrenç kareografisine değinmeden geçmeyeceğim, böylesine bir gün de "Baş komutan" Mustafa Kemal Atatürk'ü es geçme iğrençliğini yaptılar. Yazıp yazıp siliyorum, küfür edersem moderatör abiler kızabilir.

https://iaftm.tmgrup.com.tr/0c48d7/...-muhtesem-koreografi-1521388773818.jpg&mw=573

oraya bir atatürk koymamışlarsa bu, kareografiyi hazırlayanların ayıbıdır. ne diyelim, canları sağolsun. belki bir gün ata'nın değerini anlarlar.

oraya bir atatürk koymamışlarsa bu, kareografiyi hazırlayanların ayıbıdır. ne diyelim, canları sağolsun. belki bir gün ata'nın değerini anlarlar.

Arda Turan'ın Emre Belözoğlu'nun olduğu 18 mart koreografisinde Atatürk yoksa orada art niyet ararım. Yapılan iş, iş değil.

O kareografideki haritada doğu anadolu kısmı boş kalmış Atatürk'ün resmi koyulabilirdi ama işte it herifler..

En son takip ettiğimde Beşiktaş takımında Pascal vardı . Sonra futbol spor olmaktan çıkınca bıraktım takip etmeyi .

sizce şampiyon kim olur?

gs 63
başak 62
bjk 62
fb 60

gs'nin bjk ile maçı var.

bence bjk gs macini alir ve şampiyon olur.

sizce şampiyon kim olur?

gs 63
başak 62
bjk 62
fb 60

gs'nin bjk ile maçı var.

bence bjk gs macini alir ve şampiyon olur.

Biz (Fener) zaten olamayız, görgüsüzlere 3. şampiyonluk fazla gelir onlarda olamaz. GS TJK derbisinde ya GS kazanır yada berabere biter diye düşünüyorum, berabere biterse Başakşehir, gs kazanırsa GS şampiyon olur. son 4 maçın ikisinde fenerbahçe kesin puan kaybeder 70 puanı göremeyiz diye düşünüyorum. Tabi süpriz kayıplar olur mu bilemem.

Galatasaraylı olarak ali koç gelmesi beni sevindirdi.

3 büyüğünde başında zeki adamlar var türk futbolu çağ atılıcak.

şahsen ali koç'un gelmesine hem sevindim, hem de üzüldüm.

sevindim çünkü kaliteli bir insan fb başkanı oldu.

üzüldüm çünkü fb şimdi bu potansiyeli
ve bu kaliteli başkanı ile çağ atlayacak ve biz gs'liler geride kalacağız.

şahsen ali koç'un gelmesine hem sevindim, hem de üzüldüm.

sevindim çünkü kaliteli bir insan fb başkanı oldu.

üzüldüm çünkü fb şimdi bu potansiyeli
ve bu kaliteli başkanı ile çağ atlayacak ve biz gs'liler geride kalacağız.

bende fenerbahçeli olarak aziz yıldırımdan kurtulmamıza sevindim Ali koç karakteriyle duruşuyla fenerbahçeliliğiyle hakediyordu başkan olmayı umarım takımda ciddi değişiklikler yapar aykut kocaman kalırsa yine bişey olmaz ali koçun başkan olması yetmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar