Yamaha Fzs 1000 (2003) Cafe Racer Çalışmas

Ben rengini çok sevdim. Merakla sonunu bekliyorum. Kuyruk led de güzel durmuş.

4 silindirli cafe racer bir canavar. Aşık olmamak elde değil. Enduroyu cafe racera dönüştürmek de ayrı bir beceri tebrik ederim.

Motor blog kısmı çok modern kalacak sanki, acaba bişeyler düşünülebilir mi? Bir de buna hani şu paslanmış gibi görünüm veriyorlar ya, haki yeşil renk ile birlikte öyle bir uygulama güzel olabilir.
Akıl vermek haddimiz değil, fikir olsun diye hani...

Motor blog kısmı çok modern kalacak sanki, acaba bişeyler düşünülebilir mi? Bir de buna hani şu paslanmış gibi görünüm veriyorlar ya, haki yeşil renk ile birlikte öyle bir uygulama güzel olabilir.
Akıl vermek haddimiz değil, fikir olsun diye hani...

Çok teşekkür ederiz , biz hertürlü fikire açığız , dediğiniz yapılabilir doğru.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Fairing denemesi part 1 ...

4qS4dj.jpg

KtR7Bg.jpg

Grenaj mükemmel oturmuş,universal ürün mü yoksa modele özel mi?
Nacizane tavsiyem: elcik,ayna,manet hepsi aynı renk farklı tonda çok göze batıyor

Grenaj mükemmel oturmuş,universal ürün mü yoksa modele özel mi?
Nacizane tavsiyem: elcik,ayna,manet hepsi aynı renk farklı tonda çok göze batıyor

Grenaj universal ürün ölçülerini öğrendik ve satın aldık.
Ayna rengine gelince bizde o renk konusunda kararsızız büyük ihtimalle siyaha dönebilir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir model olacak hayırlı olsun.

Eski model motorlara hayranım. Bu modelde çok hoşuma gidiyor, ama sizin yaptığınız el emeği mükemmel olacak gibi takipdeyim. İnşallah fazla uzatmadan projeyi tamamlarsınız.

Bu makineyi yaptıktan sonra adamantiyum kasalarda saklayın. Bir dahaki motosiklet fuarına da bence kesinlikle sokun motoru. Millet motor görsün azıcık...

Şasedeki kaynak işlerimiz ve Egzost sistemi işlerimiz bitti elektrik işlerine devam ediyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Egzozun Maşallahı varmış , sanki bitince alıp kendim binecekmiş gibi merak ediyorum bu motoru 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar