400 km de biten debriyaj sorunu !

evet ybr uyuyor biterse aklımda bulunsun teşekkürler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------

yok yanlış anladınız ilk aldığımda 2 ile yarım debriyajda kalkıp yükü balatalara bindiriyordum hemen balatalar bitti o yüzden (32 binde)

Hocam debriyaj balatası değişirken motor komple inmiyor demi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne zaman alıyorsun R25'i piston bey? Sorunlu motora binmek sana yakışmıyor.

R25'e paran yetmiyorsa benim RS'i satayım sana? 23.000 kilometrede hiç arıza yapmadı şimdiye kadar.

Koruma demiri takılması sıkıntılı
Selesi 200ns den sert bizzat denedim serviste
Ön çamurluk 500 küsür lira R 25 de ise 190 tl, genel anlamda r25 parçaları pahallı olsaydı bazı parçalar r25 ucuz

Serviste bir rs 200 kullanıcısı çok yakmaktan şikayetçi olduğunu söyledi
Bende nasıl olur motor blogu aynı 200ns le
dedim
Ya rs 200 sahipleri şekilden dolayı hor kullanıyorlar yada bu motor gerçekten çok yakıyor. Senin görüşün nedir bu yakıt konusunda?
Sakin kullanım ortalamam 200ns de 3.2
Rs 200 ün nasıl 4.0 ortalama oluyor anlamış değilim
Motor desen aynı motor, ateşleme sistemi bile aynı
Nasıl çok yakar rs 200 bir anlam veremiyorum

Son düzenleme:
[url]https://i.hizliresim.com/VrG1Zj.png[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

Ön çamurlu 500 küsür lirayı R 25 de ise 190 tl, genel anlamda r25 parçaları pahallı olsaydı bazı parçalar r25 den pahallı

dedim
Ya rs 200 sahipleri şekilden dolayı hor kullanıyorlar yada bu motor gerçekten çok yakıyor. Senin görüşün nedir bu yakıt konusunda?

Belki motora bakmıyodur?
sonuçta yakıtı etkileyen birsürü sebep var.

Ön çamurluk 500 küsür lira R 25 de ise 190 tl, genel anlamda r25 parçaları pahallı olsaydı bazı parçalar r25 ucuz

dedim

Ben 4 litre civarı yakıyorum. Ekipmanlarımla beraber 100 kiloyu geçiyorum. 6000 devirin altına kolay kolay inmem. İstanbulda şehir içinde sürekli ani hızlanmalar yaparım. Otoyolda 130-140 civarı hızlarda giderim. Uzun yolda sabit 80-90 km/s hızla gitsem belki bende 3 litreyi görürüm ama yağmur yağmadığı sürece o hızlara düşmedim hiç.

NS200 ile RS200 aynı motorları kullanıyorlar fakat aralarında ufak ayar farklılıkları var, yazılımları ve egzozları farklı. RS200 yakıtı daha çok harcayarak biraz daha fazla güç üretiyor ama bu fark öyle ciddi bir fark değil.

Açıkçası motoru düşük devirde sakin kullanan insanların motorlarında sorun çıkarken zorlayarak kullananılan benim motorumda çıkmaması ilginç. Belki de motoru bilinçli bir şekilde mekaniğine zarar vermeden zorlamam ve 2500 kilometrede bir en kaliteli yağı koymamın etkisi vardır.

Son düzenleme:

dedim

Dostum yazmayım diyorum ama olmuyor,esnaf komşumda ve evrak taşıma işi yapan en az 5 kişi tanıyorum kaba tabirle eşşeğe biner gibi biniyorlar pulsara hatta abi bazen iş yoğunluğundan yağ değişimlerini bile geçiriyoruz ama bir defa bile üzerimden in demedi makina diyorlar,hatta birisi şirketle görüşmüş 80k daki motoru bana satacaklar hafta tatilimde kendim kullanacağım diyor,şimdi gelelim bu mevzuya tamam belliki biraz sorun yaşamıssın motorla alakalı ama senin yazdıklarınla çevremde gördüklerim birbiriyle tezat düşüyor,yanlış anlama ama tvs apache 200 alacağım hee mayısta gelecek ve fiyatı tuzlu olursa,direk pulsara kayarım hatta hazırda motor var 25k'da 2016 eczacı bir arkadaş abi sana 7bine veririm dedi.hee alınırmı?çatır çatır alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar