Alıyorum artık ben bu motoru

2 kere konu açtım bi karar veremedim. Çevremden birisi motorunu satıyor 2013 model r6 34 binde. Kullanış tarzını felan biliyorum. Motoruna iyi baktığınıda biliyorum. Net bi fiyat vermedi ama 40-45 arası bi fiyat olur diye düşünüyorum.

Bütçemi zorlayacak ama almak istiyorum artık kafenin önüne çekiyim motoru :D
Gaza basınca şöyle bi uzasın motor.

Fikirleriniz nedir?

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sakin ol

Kafelerin önünde duranların alayının deposunda 10 bilemedin 20tl'lik benzin var :)

Bu gün 20-25 km kadar kullanma fırsatım oldu, o kadar heyecanlıydıki, böyle gazı açarken içim bi tuhaf oluyodu. İlk kez 600 cc kullandım, böyle bi his yaşamadım hiç. Çok güzeldi.
Böyle sanki dünya altımdan kayıyo gibiydi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Kafelerin önünde duranların alayının deposunda 10 bilemedin 20tl'lik benzin var :)

:D Hocam sen çok komik bi insansın.
Yok ben kafaya koydum.

Bu gün 20-25 km kadar kullanma fırsatım oldu, o kadar heyecanlıydıki, böyle gazı açarken içim bi tuhaf oluyodu. İlk kez 600 cc kullandım, böyle bi his yaşamadım hiç. Çok güzeldi.
Böyle sanki dünya altımdan kayıyo gibiydi.

Sen yinede fazla gazlama dostum,kayan başka birşey olabilir..

O zaman hayatı akışına bırak..keyfini yaşa.

Alıcam ben bunu :D

Yine hocam malum motorla 180 yapmaktan daha güvenli heralde :D Hatırladın :D
Malum motor derken ismini vermek istemediğim bi motor :D Tepki almayalım :D Konuyu bilmeyenler yanlış anlamasın :D

Son düzenleme:
R6'nın neresi torklu yav?

İkinci elde ss alacağına her gün değerlenen sıfır mt7 yada çok gösterişli bir şey istiyorsan. Sarı sitede bütçene uygun MV Agusta var insanın dibi düşüyor :)

2013 36 k da 40/45 binlira .
Manasiz geldi bana.O paralara daha iyi daha guclu seyler alinmazmi yahu.

R6'nın neresi torklu yav?

İkinci elde ss alacağına her gün değerlenen sıfır mt7 yada çok gösterişli bir şey istiyorsan. Sarı sitede bütçene uygun MV Agusta var insanın dibi düşüyor :)

Hocam ilk kez 600 cc kullandım :D Bana gayet torklu geldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------

6 aydır motor görmedi, delleniyo oğlan...

[url]https://i.hizliresim.com/vjlvGR.jpg[/url]

evettttttt

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

2013 36 k da 40/45 binlira .
Manasiz geldi bana.O paralara daha iyi daha guclu seyler alinmazmi yahu.

34k da :D
Bilmiyorum ama bi an önce almak istiyorum.
Tavsiyelere açığım ama ss istiyorum. Ben bu makinenin sahibini tanıyorum hemde hoşumada gitti açıkçası.

2 kere konu açtım bi karar veremedim. Çevremden birisi motorunu satıyor 2013 model r6 34 binde. Kullanış tarzını felan biliyorum. Motoruna iyi baktığınıda biliyorum. Net bi fiyat vermedi ama 40-45 arası bi fiyat olur diye düşünüyorum.

Bütçemi zorlayacak ama almak istiyorum artık kafenin önüne çekiyim motoru :D
Gaza basınca şöyle bi uzasın motor.

Fikirleriniz nedir?

Yuhhhh 40-45 600cc motor ? 5 daha koy benim kara kaçanı al git :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar