Dacia Sandero'm :D ..

G9gG5N.jpg

Aslında 12 gün oldu alalı fakat aldığım gün çok sayıda şehidimiz vardı konuyu açmak olmazdı diye açmadım..12 gündür de tepesinden inmiyorum zaten 1200 km yol yaptım ..Wowwodan aldım..

2013 model aldığımda 108500 km idi. 1.5 Dizel..3 parça boyası var 1060 tl hasar kaydı yedek anahtarı kullanma kılavuzu kitapçıkları mevcut.. Navigasyon duble teyp klima yedek lastik jant abs esd vs mevcut..Başta kalkışlarına alışamamıştım ..Çok sevdim bu makinayı suzukiden sonra ilk defa bu kadar sevdim bir aracı..en çok sevdiğim yanı yüksek olması ve yakıtı tabiki bendeki piaggodan az yakıyor..Allah herkese nasip etsin..

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifle kullanmanı dilerim. :)

Keşke az daha koyup YBR... şaka şaka 😁😂 Hayırlı olsun kardeşim. Allah daha iyilerini de nasip etsin 😉

Hocam güle güle kullanın allah kaza bela vermesin genel olarak arabadan bahşeder misiniz iç genişliği motoru vs artı eksilerini söyler misiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plakadan baktim pert toplamiar bu araci sat bence

Hayırlı olsun , Allah kaza bela göstermesin .
Haber paylastin sandım , bir miktar şaşırdım :)

Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah. Motor olarak kendini kanıtlamış bi motor kullanıyor olması en güzel yanı. Konfor, yol tutuşu, malzeme kalitesi gibi konularda beklentin çok yüksek değilse. Tabiri caizse memur arabası az yakar çok kaçar. Güle güle kullan

Dacia günü çıkarmalık araç gibi geliyor bana.Yakıt falan iyi ama artık Dacia 0 almak istersen yine çok yüksek miktarları ödemek durumundasın.Ama araçta öyle çok iyi bir konfor,yalıtım,güç, süspansiyon, malzeme kalitesi yok.2. elde güzel arabadır ama 0 ben olsam hiç düşünmem.Hayırlı olsun.

2016 model dacia logan mcv kullanıcısıyım. 2016 yılında sıfır olarak 48-49 bin TL arasına aldık. Yakıtı gayet iyi. Ama şuan piyasa iyice coşmuş. Az yakar çok kaçar

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için..

Araç hakkında bilgi vermem gerekir ise.. 5 kişilik bir araç olduğuna göre genişlik konusunda sıkıntınız olmasın yüksekliği nedeni ile jip sürmüş gibi oluyorsunuz..Bu yükseklik nedeni ile de bozuk yollarda tümseklerde vs sıkıntı yaşanmıyor bizzat denedim..Süspansiyonları ne çok sert ne çok yumuşak gayet iyi..İki kere kaza yapıyordum teker kaydı o esnada sanki birisi arkasını tutup düzeltmişcesine kendiliğinden toparladı..Patinaj koruması var saten ön göstergelerde gösteriyor bunu çokta işe yarıyor..İçeriye çok yüksek hızlarda öyle deli ses gelmiyor hatta bir kere farkında olmadan 150 kmyi aşmışım anlamadım bile..Yalnız bu hız yukarısında araç yüksekliği ve ağırlığı nedeni ile gezmeye başlıyor korkutuyor..Koltuklar fena değil rahat ..Virajlara sert girmeyin sıkıntı yaşatabiliyor..

Artıları : Yakıt çok iyi şehir içi 6 litre gibi şehir dışı 4 litre gibi yakıyor (çok agresif kullanırım).. İvmelenmesi gayet iyi..Yüksek ve içi haddindan fazla geniş..Bagaj büyük..Parça sıkıntısı yok fiyatları fena değil..Yakışıklı gerçekten trafikte ilgi çekiyor ve araçlara tepeden bakıyorsun..Teyibi lg marka navigasyonu fena değil güzel..Eco mod iyi düşünülmüş yalnız gazlı araba gibi gidiyor..Rahat manevra yapılabiliyor iyi.

Eksileri : Farlar otomatik açılıp kapanmıyor koldan..Silecekler otomatik değil..Arka camlar merdaneli motorlu değil..Direksiyon elektrikli hidrolik olmadığı için biraz sert..Ön camların düğmeleri ön konsolda..

Son düzenleme:
Super Moderator
Güle güle, iyi günlerde kullan. Bundan 10-12 sene öncesi geldi aklıma... Sahibinden.com'da ne içine ne dışına araba denebilecek Kartal'lara bakıp kurulan ne güzel hayaller vardı... Şimdi navigasyonlar, klimalar konuşuluyor; cam kontrollerinin orta konsolda olması beğenilmiyor :p

Nice güzel ve uzun yollara...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah , Kazasız belasız binmen dileğiyle..

Güle güle, iyi günlerde kullan. Bundan 10-12 sene öncesi geldi aklıma... Sahibinden.com'da ne içine ne dışına araba denebilecek Kartal'lara bakıp kurulan ne güzel hayaller vardı... Şimdi navigasyonlar, klimalar konuşuluyor; cam kontrollerinin orta konsolda olması beğenilmiyor :p

Nice güzel ve uzun yollara...:cat:

Hacı nasıl hatırladın sen o zamanları :D Gül diye bi kıza it gibim aşıktım kartalı alıp gezdireceydim.. :mrgreen: O değil de hani iyi diyordun o arabalara sen.. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar