Hakaret mi demagog arkadaş! Şu yazdıklarım hakaret değil daha hayatı bilmeyen birine ders var, daha üniversiteden yeni mezun sorumluluk sahibi olmayan motorunu aile desteği ile alıp burada ahkam kesenlere yazılmış, bu dönemden başka bir dönem görmemişlere biraz aklını kullanması için şok tedavisi var.
Bana bir cevaptan ziyade, senin durumun da dahil tespitlerimin doğruluğuna karşın sadece beni eleştirmeye kalkmak gibi cidden demagoji yapmak, hayran olduklarından almış olduğun bir bakış, bunu bir an evvel değiştir derim çünkü bu şekilde saygınlığını yitirirsin.
Bana fazla yazamazsın çünkü senin ne yaşın ne de deneyimin benimle yarışır. Anca desteklerle aldığın motorla beni geçersin o kadar, tabi buna gerçek hayat yarışı dersen.
aynen bahsettiğin gibi cidden senin gibi daha hayata yeni başlayan biri için çok fazla yazdım, buradaki herkesten de sen hariç özür dilerim, çünkü büyüklerine nasıl hitap edileceğini bilmiyorsun, mesela yahu sizin sevdiğiniz bir laf değil mi akp li kardeş. ..
işte bilmeden sallamaya devam ediyorsunuz. yaşınız ne olursa olsun böyle kendinizi bişey biliyor gibi dev aynasında görmeyi bence bırakın biraz normal hayata dönün. benim motorumu nasıl aldığımı biliyormuş gibi burada sıkıyorsunuz ya sabah sabah güldüm
Son düzenleme: