- Konu Yazar
Herkese merhaba. Temmuz ayında motosiklet almayı planlıyorum. Yeni başlayacağım için 250'lik tercih edeceğim. CFMOTO'nun 250 NK'sı gözüme çarpıyor. Doğal olarak da uygun ekipman-kıyafet almak için araştırma yapıyorum. Sizden alacağım ürünler için öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var. Şimdilik yaptığım liste şu şekilde:
LS2 FF396 CR1 Diablo Carbon Kask (Kırmızı) 875 TL
Ipone Zincir Temizleme Spreyi + Zincir Yağlama Spreyi + Zincir Temizleme Fırçası (3\'lü Set) 115 TL
WD-40 Çok Amaçlı Yağlayıcı - Pas Sökücü (400 ml) 25 TL
Scoyco MC60 Carbon Kevlar Deri Eldiven 285 TL
Dainese Air Frame D1 Tex Yazlık Mont (Siyah-Kırmızı) 1100 TL
Çevremde motosiklet ile ilgili danışabileceğim kimse yok. Fiyat-Performans önemli benim için. Hepsini tek bir yerden bakmadım çeşitli yerlerde fiyat olarak daha uygun olabiliyor. Kask olarak en fazla bin lira bütçe ayırabiliyorum. Onun dışında genel olarak ekipman fiyatlarını bu şekilde belirledim. Beğenmediniz ekipman varsa ne tavsiye edersiniz? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
LS2 FF396 CR1 Diablo Carbon Kask (Kırmızı) 875 TL
Ipone Zincir Temizleme Spreyi + Zincir Yağlama Spreyi + Zincir Temizleme Fırçası (3\'lü Set) 115 TL
WD-40 Çok Amaçlı Yağlayıcı - Pas Sökücü (400 ml) 25 TL
Scoyco MC60 Carbon Kevlar Deri Eldiven 285 TL
Dainese Air Frame D1 Tex Yazlık Mont (Siyah-Kırmızı) 1100 TL
Çevremde motosiklet ile ilgili danışabileceğim kimse yok. Fiyat-Performans önemli benim için. Hepsini tek bir yerden bakmadım çeşitli yerlerde fiyat olarak daha uygun olabiliyor. Kask olarak en fazla bin lira bütçe ayırabiliyorum. Onun dışında genel olarak ekipman fiyatlarını bu şekilde belirledim. Beğenmediniz ekipman varsa ne tavsiye edersiniz? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.