13.000 tl bütçe Fikirleriniz Değerlidir???

Herkese merhaba! :king:

Bajaj pulsar 200 ns 2018 sıfır
Mondial xtreme enduro 250 sıfır
Honda crf 250l ikinci el yüksek km

Siz hangisini tercih ederdiniz? :silent:

Uzun yıllar motor tecrübem var. İsteğim crossa geçmek. Fakat sıfır crf çok pahallı geldiğinden bajaj mı alsam diyorum. :silent:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Bajaj yerine suzuki inazuma düşünebilirsiniz.

Olmaz derseniz pulsar öneririm en azından sıfır yeni motorunuz olur.

Az önce 2014model crf fiyatlarına baktım. 11700tlye satılıyormuş. O zaman alan adamlar şimdi en az 13e satıyor şaka gibi. Sıfırı desen 2katı fiyatında satılıyor ve o zamanlar o fiyatlara çok pahalı diyorduk. Şu an ne deriz artık bilemiyorum. Sağolsun devletimizin mantıklı(!) vergileri, paramızın değersizliği sayesinde de müthiş ucuz fiyatlara motosiklet alıyoruz. ÇOK YAŞA YENİ TÜRKİYE!!

Fikir için teşekkürler. Isınamadığım iki sınıftan biridir ss chopper :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------

Bajaj yerine suzuki inazuma düşünebilirsiniz.

Olmaz derseniz pulsar öneririm en azından sıfır yeni motorunuz olur.

Teşekkürler. inazumanın kafa :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------

Az önce 2014model crf fiyatlarına baktım. 11700tlye satılıyormuş. O zaman alan adamlar şimdi en az 13e satıyor şaka gibi. Sıfırı desen 2katı fiyatında satılıyor ve o zamanlar o fiyatlara çok pahalı diyorduk. Şu an ne deriz artık bilemiyorum. Sağolsun devletimizin mantıklı(!) vergileri, paramızın değersizliği sayesinde de müthiş ucuz fiyatlara motosiklet alıyoruz. ÇOK YAŞA YENİ TÜRKİYE!!

Dediklerinize katılıyorum. Ekrem beyin de motobike 2018 fuarda çok güzel bir röportajı var zamlarla ilgili.

Mayıs´ta Tvs apache200 gelecek,az daha sabredebilirsin hem biraz daha birikimin olur.

Kaydirmali debriyaj.
Abs
21hp.

Evet isteğim crossa geçmek aslında ama dediğim gibi crf uçtu gitti. 6 yaşında 30000 km de ikinci ellerini de alasım gelmiyor. Piyasada da fazla seçenek yok cross için. o yüzden ne yapsam bilemedim. 13000 tl ile alacak motor bulamıyoruz. Ekonomi sağolsun.

Evet isteğim crossa geçmek aslında ama dediğim gibi crf uçtu gitti. 6 yaşında 30000 km de ikinci ellerini de alasım gelmiyor. Piyasada da fazla seçenek yok cross için. o yüzden ne yapsam bilemedim. 13000 tl ile alacak motor bulamıyoruz. Ekonomi sağolsun.

Ekonomi değil o, Enflasyon. Gidip de serpest piyasa ekonomisinde otomatik güncelleme(!) yaratırsan ne bekliyorsun ki!

OTA-2.png

İndire indire bitmedi. İndirdikçe indirilecek veri artıyor. Ekonomistler bile çözemedi çaresiz kaldı.

images

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Az daha ekle R25 al
Şimdilik ben alamadım bari sen al anı yaşa
Alışılmışa meydan oku

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar