Benelli Benelli BN 251 (yeni)

TNT 25 3294$ ile satılıyordu oda günümüzde 12.500 TL yapıyor yıllık zam abs metlezer lastik olarak düşünülürse fiyatı çok değil Bugün NS200 14.500 TL ile satılıyorken gayet normal bir fiyat Benelli geldiği günden beridir kullanıcılarını fiyat anlamında üzmedi aç gözlü kullanıcıları TRK'nın ikinci eline 30 istiyorken firma ne kadar dese yinede azdır.

Şeytan diyor yakıt canavarı japon xmax 250yi sat şuna bin vur kırbacı vur kırbacı. Diyor ama şeytana uymamak lazım 🤔

Fuarda gördüm pek beğenmedim bilmiyorum belki tarzım değil ama alet beklediğim kalitede değil, plastikleri falan çok dandik geldi. Bajaj ve CFmoto sanki 1 tık daha iyi bile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fiyatı 15.900 sitesinde yazıyor.abs li 250cc olan bir motorda rekor şu an bu arkadaşta.gayet uygun fiyatı ama önceki tnt25 sıkıntıları varmıdır yokmudur onu artık satın alan cesur arkadaşlardan öğrenicez.ayrıca metzeller lastiklerle geliyor 25hpde gücü var bu sene iyi satar diyorum.

fiyatı 15.900 sitesinde yazıyor.abs li 250cc olan bir motorda rekor şu an bu arkadaşta.gayet uygun fiyatı ama önceki tnt25 sıkıntıları varmıdır yokmudur onu artık satın alan cesur arkadaşlardan öğrenicez.ayrıca metzeller lastiklerle geliyor 25hpde gücü var bu sene iyi satar diyorum.

cf moto 250nk gelince benelli ya fiyat indirir yada bn251 i dahada getirtmez

Lansman fiyatı olarak 13 e verselerde alsak, biraz yabancı forumlara baktım, şık bir tur camı ve top case ile (shad marka çanta demiri çok güzel fakat pahalı) benim ihtiyacımı görür gibi duruyor.

Fiyat olarak abs ve 250 cc sınıfında en uygun fiyat tnt 25'te ilk gelen serilerde sıkıntı vardı onlarda yazılım ile çözüldü onun dışında bir arızası yoktu marka yeni olduğu için her kullanıcının ön yargıları vardı. BN 251 Avrupa'da 2 yıldan beri satılan bir model ülkemize yeni geldi bir arıza olduğunu hiç sanmıyorum.

Bu motor 15.000 tl ye bence iyi fiyat.Abs ve metzeler lastik çok büyük artı.Motoru inceledim.Bidefa malzeme kalitesi japonların bu cc deki motorlarından nerdeyse hiç farkı yok.Ön amortisörlerin kalınlığı mükemmel ve yanlış hatırlamıyorsam ters maşa.Tip olarak bence çokda şık duruyor.Almayı düşünenlere tek söyleyebileceğim şey acele edin,bu motoru 6 ay sonra 18 e alırsınız ancak...

Bu motor 15.000 tl ye bence iyi fiyat.Abs ve metzeler lastik çok büyük artı.Motoru inceledim.Bidefa malzeme kalitesi japonların bu cc deki motorlarından nerdeyse hiç farkı yok.Ön amortisörlerin kalınlığı mükemmel ve yanlış hatırlamıyorsam ters maşa.Tip olarak bence çokda şık duruyor.Almayı düşünenlere tek söyleyebileceğim şey acele edin,bu motoru 6 ay sonra 18 e alırsınız ancak...

ABS ön-arka mı?

Benellinin Türkiye de üretim tesisi kurma ihtimali var deniyor, ne derece doğru bilen var mı ?

bu motoru almayı düşünüyorum:) %80 alacam:thumleft: .

Benellinin Türkiye de üretim tesisi kurma ihtimali var deniyor, ne derece doğru bilen var mı ?

bu motoru almayı düşünüyorum:) %80 alacam:thumleft: .

Düşünmüyor üretiyor zaten :) 2018 TNT 125 in şasesi üzerinde Türk Malı yazıyor. Gidip görebilirsiniz her hangi bir bayide

Düşünmüyor üretiyor zaten :) 2018 TNT 125 in şasesi üzerinde Türk Malı yazıyor. Gidip görebilirsiniz her hangi bir bayide

Kardeşim be, sen biliyon bu aleti, kullanıcı olarak hani şu kısmı canımı sıkıyor dediğin bir tarafı var mı aletin. Yakıt durumların falan nasıl?

Bi tek ben alacağım sanırım bu motoru,oysaki çok da anlamam üstelik Adanaya henüz gelmedi ve bayi de pek ilgili değil.Demem o ki bilen anlayan ve motosikleti inceleyen bi arkadaş bişeyler karalasa ve aydınlansak:silent:

Malesef Adanadaki bajaj bayiide iyi değil ama hak veriyorum hepsine,ne kadar satış yapacaklar da ne kadar kar edecekler,su bardağı kadar motorların kendisi kadar vergisi var

oyle de dukkandaki motorlar da balik istifi yanyana dizilmis. degsen cizilecekler. ustune binip bakma sansin bile yok. dukkanin o hali bile irite edici. adam cok bilgisiz, servis falan da cok dandik gorunuyor.

Aslında TNT 250 için bu kadar ilgi varken Bn 251 e insanların bu kadar ilgisiz olması ilginc,tamam biri çift silindir ama bundada kaliteli ve geniş lastik ayrıca ABS var

TNT 250 değilde TNT 25 ile kıyaslanabilir fiyat abs ve metlezer lastik olması ile beraber tüm rakiplerine göre avantajlı tahmin ediyorum ki tnt 25'e oranla daha kaliteli olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar