Kıymetli RX3İ evocu Arkadaşlarım , 11 mart pazar günü Mithat Hocamın da sağ olsun paylaştığı gibi İzmit'de buluştuk ,3-4 saat anlattık. Hava harika,
manzara ve sahil muhteşem ( Tütünçiftlik iskele ve kafe si),sohbet de tadından yenmez cinsinden olunca, vaktin nasıl geçtiğini anlayamadık. Sonra bizim
köye (Bursa) devam ettim . İst den çıkarken depomu doldurmuş ve km yi sıfırlamıştım. Bursa'ya ulaştığımda km 243 gösteriyordu. 8.655 litre ve 49.22 lira
benzin aldı. 100 km de 3.5 litre ve 20.02 kuruş km deki yakıt maliyeti. Motorumu seviyorum. tabii ki Sizleri de. Esenliklerle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
Süratim de yolun durumuna göre 80 ile 120 km arasında çoğunluğu da 90 la 100 arasındaydı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
Kıymetli RealityOfSth benzin alırken temiz yakıt bulunduran yerleri özellikle arıyor musun ? Çünkü Evo temiz olmayan benzini hiç sevmiyor . Benim 2 defa başıma geldi . Çoğunlukla traktörlere motorin satan kenar ve uzaktaki bir bayiden 3 - 5 ay arayla iki defa benzin aldım . Her ikisinde de o depoyu
bitirinceye kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. İlk defasında daha seyrek olarak stop etme problemi yaşadım . O depo bitip de temiz benzini koyunca yavaş yavaş kendi kendine düzeldi. O gün niye olduğunu anlayamamıştım . Bir kaç ay sonra aynı bayiden bir daha hemen sonra aynı problemi daha da
kuvvetli olarak yaşayınca aklım başıma geldi. Deponun içerisine yanmayı kolaylaştırıcı maddeler ilave ederek kurtardım . Bir daha da O bayi bana bedava
yakıt verse yine motoruma koymam. Sevgilerle.