Bütün kanalı indirme?

Rahmetli barkın Bayoğlu (altın elbiseli adam) ın kanalındakı videoların hepsını indirmek ve depolamak istiyorum fakat kendı ınternetımın canı buna yetmez gibi.

Barkın abinin videoları indirmek için tavsiyeniz varmı? Internet kafeye gitsem downloadı kapamasınlar

Zaten o videolar sürekli kalsın. Her zaman birilerine yardımcı olsun die YouTube'ye yüklemişti. Bana kalırsa indirip depolamana gerek yok. Hepsi kendi tescilli kanalında ve kapanması söz konusu değil.

Zaten o videolar sürekli kalsın. Her zaman birilerine yardımcı olsun die YouTube'ye yüklemişti. Bana kalırsa indirip depolamana gerek yok. Hepsi kendi tescilli kanalında ve kapanması söz konusu değil.

Devam edilmediği için böyle bır sey düşündüm. Ama her turlu karar verdım sadece yontemı ne yapsam dıye sordum

Devam edilmediği için böyle bır sey düşündüm. Ama her turlu karar verdım sadece yontemı ne yapsam dıye sordum

Google'a "Youtube mp4"yazın videoları tek tek indirebilirsiniz.
İnterneti kesmek gibi bir şey olamaz.Ama sıradan mahalle arası bir kafede o kadar hızda olduğunu sanmıyorum en kötü 2.5/3 saat sürer.
Birde onca video baya bir depolama ister en az 100 Gb olsun yanınızda bence.
Kolay gelsin.

Bencede indirilmesi lazim ki YouTube Dan silinirse birileri yukler. Daha önce konu açmayı düşünmüştüm ama fırsat olmadı. Uygun depolama yeri olan varsa bunu yapması güzel olur. Mesela çok aramama rağmen bir karikatüristin konuk olduğu canlı yayını bulamadım. ( yiğit özgür değil) video silinmiş sanırım

750 video var..herbiri 1gb olsa desek 750gb..kafeci tenekeyle kovalar dikkat et :)

Firefox tarayıcıya downhelper eklentisi yükleyip , videoları MP4 formatinda laps laps indirebilirsin .
Ama o kadar video biraz sıkıcı olabilir tabi .

Bencede indirilmesi lazim ki YouTube Dan silinirse birileri yukler. Daha önce konu açmayı düşünmüştüm ama fırsat olmadı. Uygun depolama yeri olan varsa bunu yapması güzel olur. Mesela çok aramama rağmen bir karikatüristin konuk olduğu canlı yayını bulamadım. ( yiğit özgür değil) video silinmiş sanırım

Bunun gıbı bır dusunceyle, zaten bu kararı aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar