bu konuyu da rte ye bağladınız yani

bakın teknoloji ilerledi ve bütün ülkeler gibi Türkiye de büyüdü gelişti ve uzaya uydu gönderdik Türkiye olarak değil mi? yok canım daha neler, aslında rte gitti uyduyu tasarladı, hatta yapılması için cebinden parayı koydu, ve güzel ülkemiz için birçok şeyini feda etti.. bize uydudan tv izleme olanağı verdiği için çok yaşa rte!! anlamadığın bunu yapmak zorundalar aslında, bunun için oy veriyoruz ve vergi veriyoruz... hatta o kadar saçma vergiler veriyoruz ki neredeyse bıkkınlıktan iş yerimizi kapatmayı düşünüyoruz çoğumuz az kazandığımızdan dolayı! ama size göre iyi şeyleri rte yapıyor kötü şeyler olunca Amerika

hatta bir ara melih efendi depremi bile Amerika yaptı diye tutturdu. artık ne kadar dilleri alıştıysa her kötü olayda Amerika demeye :queen: kimse cebinden yaptırmadı kardeşim.. devletin parasıyla yapıldı herşey.. rte İstanbul'a belediye başkanı olmasaydı atıyorum x kişi olsaydı neler yapardı onu biliyomuyuz? klasik lafları edeceksin şimdi öncekiler ne yaptı diye.. o zamanki şartlarla şimdiki şartlar eşit mi? ama yok ülkenin çıkarı için rte.. hatta sadece bizim için değil man cumhuriyeti içinde rte!!! şu konuda bile propaganda yapıyosunuz ya! sosyal forumda siyaset yapıyosunuz!
Sizin eskiden yere göğe sığdıramadığınız kişilerden biride İ.....Melih Gökçek Ankara ya su getirdi.. o işe yatırılan paradan haberin varmı? paranın hepsi çöp oldu.. kazanan kim biliyomusun? KENDİSİ.. 400 kamyon kiralandı yüzlerce iş makinası kiralandı hepsi kendisinin taşeron firmasından ama paravan sahibi var tabiki.. yıllarca bütün işlerini verdiği şahıs.. rte de İ.... Melih ten farklı değil. onun için sosyal bir forumda gelipte milletin propagandasını yapma.. işine bak boş yapma hadi..
kanımızı emdiler! her yıl yapılandırma yapıyorum.. kaç kişiye ekmek veriyorum.. yetmiyor aldıkları vergilerle her ay 2 memurun maaşını veriyorum.. yeter artık geberse gitsede çoluğumuza çocuğumuza geleceğimize yatırım yapacak para kalsa elimizde.. suriyeli doyurmaktan ne bizde ne devlette para kalmadı.. yazacak çok şey varda, neyse.... foruma saygımdan ağzımıda bozmak istemiyorum...