Ankara'dan Merhaba

Forum usulüdür, yeni gelen bir tanışma mesajı atmazsa "Önce kendini tanıtsaydın" denir ya, o sebeple bir başlık açayım istedim. Uzun süredir herhangi bir forum/sözlük vb. yerde yazmamıştım. Uzun yıllardır da bu forumu takip ederim. Sözü çok uzatmadan tanıtayım bari kendimi.

Adım Serhat, Ankara'da yaşıyorum. Yaş 35, Moto Guzzi V7 II Stone sahibiyim.

Herkese sevgiler, saygılar.

Hoşgeldin adaş abim, Ankara MT grubuna bekleriz. Umarım güzel vakit geçirirsin :)

Hoşgeldiniz. Ayrancı'da Tirebolu civarında oturduğunuzu söylemeyin. Eğer öyleyse ve yakın zamanda motorunuzun başına bir şey geldiyse bilin ki benim nazarım değdi onda. O kadar maşallah demiştim, inşallah nazar değmemiştir :) hoşgeldiniz.

Herkese teşekkürler arkadaşlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------

Hoşgeldiniz. Ayrancı'da Tirebolu civarında oturduğunuzu söylemeyin. Eğer öyleyse ve yakın zamanda motorunuzun başına bir şey geldiyse bilin ki benim nazarım değdi onda. O kadar maşallah demiştim, inşallah nazar değmemiştir :) hoşgeldiniz.

Evet o civarda oturuyorum :) Sıklıkla kullandığım için de branda olmuyor genelde üzerinde. Neyse ki çok anlayan yok da Jawa falan zannediyor çoğu kişi :D Başına da klasik olarak İtalyan işçiliği sıkıntıları dışında büyük bir şey gelmedi henüz. Yolunuz düşerse haber edin tekrar.

200 - 300 metre vardır aramızda. Komşu sayılırız. Sizin motoru da hanımla beraber çocuğu cemal süreya parkına götürürken gördük. Bundan 15 sene önce 93 model bir motoguzzi v1000 sahibiydim. Bu yüzden görünce vuruldum zaten. Bu arada hanımın yaptığı yorum söylediğinizin tamamen aynısıdır. Ben dedim ki "Şimdiye kadar Anlara'da gördüğüm en güzel motor bu, inşallah geceleri böyle bırakmıyordur". Hanım da cevaben "Kimse bilmiyordur, onun için bırakıyordur bence". dedi. Tekrar maşallah diyelim :) tanıştığıma çok memnun oldum, görüşmek üzere (özel mesaj atıyorum)

Hosgeldiniz. Bende ankarada ikamet etmekdeyim ve ayranci tarafinda calısıyorum, galiba motorunuzu bende gördüm.(belki size yemek bile getirmisimdir, Kuryeyim :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz Serhat bey bende Ankara belki bir yerlerde karşılaşırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar