Dikkat dolandırıcı ilan no: 534242751

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortam bizim köye benzemiyo
nerde ne zaman fotoğraflamış

Son düzenleme:
Aksesuarlar beni benden aldı.

O motorda o parayı hak etmez zaten buna kapora yollayanda olmaz :)

Evler, çitler, çatılar ve yanlış görüyor olabilirim; jeep'in plakası Türkiye'ye ait değil diye düşünüyorum. adamın da günahını alıyorsak alalım adam gibi ilan koysaymış :)

ortam bizim köye benzemiyo
nerde ne zaman fotoğraflamış

Moskovanın,Aşagi çarıkcılar köyü,kasap rüstemin dükkanın yanında,köy kahvesinin tam karşısında..bakkal hayrinin sokağından gireceksin.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mezarcilar hak eder sorun yok jeepin plakasina bakin ecnebi :)

Pilaka verirmisiniz tramer sorgulayacağım diyorum yok size güvenemem çok istiyosaniz gelin ankaraya bakın diyor. Telefon no vermiyor sahibindeki geçici numaradanda ulaşılamıyor sitedeki mesajlara cevap veriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Bu malum sitenin gecici sahte numara servisi dolandırıcılığı tetiklemiyormu sizcede?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Rica etsem ilanı şikayet edin birisinin canıni yakmasın

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
2006 model ve 8 binde. eğer ülkeyi ben yönetseydim bu satıcıyı bulup idam ettirirdim.

.

adama mesaj attım;

2006 model olup 8 bin kilometrede olması imkansız. kaç yüz bin kilometrede bu motor doğru söyle. plakayı ver motorun trimerini sorgulatacağım.

Son düzenleme:
Google arattım fotoyu. Fake çıktı :)

Google linki

tumblr_p53bilNpRj1wrlyogo1_1280.png

Rusyadan olduğu çok belli. 2006 da bu kasa varmıydı ? Yoksa böcek kasaya geçmişmiydi. Ben şikayet ettim sahibinden'e.
Dolandırıcılığın nasıl olacağı ile ilgili bir mesaj da attım arkadaşa

Farklı motosikletlere ait fotoğraflar. Bir tanesinin cam önünde stickerlar var, diğerinde yok. Aynı günde art arda çekilmiş intibası yaratılmaya çalışılmış ama olmamış. Bu şekilde bilgilendirmeler oldukça faydalı oluyor, tespit edip paylaşma lütfunu gösteren arkadaşımıza teşekkürü borç bilirim.

Dolandırıcılarda bile kalite azaldı. Dolandırıcı dediğin laf ebesidir en uyanık adamı kelimeleriyle manüple edip yolar. Bu telefon dahi vermeden konuşmadan adam tokatlama derdinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar