Fazla derken cc olarak söylüyorsanız şimdi sürücü kursumun dersleri var ardından hondada eğitim alıcam. Beylikdüzü maslak arası 150cc bir motorla istanbulda arada kaynarım gibi geliyobaşlangıç için bence fazla bunlar.. boyu 2.05 kuryelik yapan arkadaş var, altında ybr var.
Cf var cf moorda çok kronik sorun yok diye koydum bide tasarımı güze buluyorum modern çizgilere sahip dominar 400 benim ilk motorum için fazla yüksek bir cc birde bajajda çok sorun var tasarımıda klasik kalır benim içinBunların hepsi altında sırıtacaktır.Bahsettiğin motorların hepsiyle bu fuarda da resim çektim.Boyum 1.81 kilo 85 küçük kaldılar.Madem listede cf var o zaman sizin ilaç dominar 400 derim.
Aralarında en küçük kalacak ve en çok sırıtacak olan ktm duke 250.. benim boyum da 1.83 ve özellikle arkadan ve yandan görüntü çok kötü. Sanki çocuğunuza aldığınız bisiklete biniyormuş gibi gözüküyor.
1.83 için bunların içinden mt-25 uygun gelebilir. Dominar denen motorun sürüş pozisyonu çok dik ve bu görüntü bana hiçbir zaman hoş gelmemiştir. Hafif de olsa öne bir eğim olmalı kanaatindeyim.
Cf var cf moorda çok kronik sorun yok diye koydum bide tasarımı güze buluyorum modern çizgilere sahip dominar 400 benim ilk motorum için fazla yüksek bir cc birde bajajda çok sorun var tasarımıda klasik kalır benim için
başlangıç için ybr ya da cbf le en az 10.000 km. bu motorlar yeni başlayan için çok kuvvetli olur üzücü sonuçlara sebep olur bizden söylemesi.
Baktığım motorlar 2018 model ve hepsinde bildiğim kadarıyla abs varMt 25 ile teknik özelliklerini karşılaştırın.400 cc olmasına bakmayın.Hpler felan aynı hatta.Sadece 13 nm tork daha fazla bajaj.
İlk motorum diyorsun ama abssiz motor bakıyorsun.Sakat kalma riskini düşürmek istiyorsan ABSsiz motor bakma naçizane tavsiyem.Dominar ve ktmde abs+kaydırmalı debriyaj var.Ayrıca dominar kullanıyorum henüz bir problem yaşamadım.
Ben 50cclik scooterdan cbr 250ye geçtim hiç öyle kalkışta uçtuğu kaçtığı yok yani demek istediğim apaçi değilsen gayet rahat elinin ayarıyla kalkarsın gazlarsın usul usul. Senin için demedim apaçiyi yanlış anlama) tatlı bi motor ben en fazla 3. Vitese attım antreman yaptığım yerde daha fazla müsait yer yok daha ehliyet almadım. Ehliyet için aldım zaten motoru pratik için.
Apaçi değilim motorun tehlikeli bir araç olduğunu farkındayım salak salak gazlayanlar 17 yaşında ergenlerden değilim o yüzden sordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Araba ehliyetini yeni aldım manuel araç kullanıyorum haftayada a2 dersine başlıyıcam kursta. Sonrada hondada eğitim alma planım var. Bu arada cbr250 değil cb250r düşünüyoeum yeni gelen naked model
Ben cbr okumuşum. Fark etmez sürersin 250lik bi sıkıntısı yok gaz elinin içinde ne de olsa. 125lik alsan değiştirmek istersin. Honda al bence sorunsuz bi marka.
Aynı boya sahibiz. Aynı rotayı kullanıyorum. Pulsar 200 NS yetiyor. ABS'lisi olursa tadından yenmez. Benimki 2016 güzel lastikle seni üzmez derim...