Kuba rx9 Manet kırıldı

arkadaşlar kuba rx9'umun debriyaj maneti kırıldı yenisini nerden bulabilirim google'da yazdım bulamadım

Servisten alıcaksınız bende kaza yaptım geçen çift olarak satıyorlar istsnbuldaysan yardımcı olurum

herhangi bir motosiklet yedek parça satıcısına gidip CG debriyaj kütüğü istiyorum derseniz verirler 10 TL civarı olması lazım.Çin malı motosiklette garanti sözde vardır. Servis sıradan bir motosiklet tamircisinden farklı değildir.Adı servis olduğu için daha pahalıdır.

arkadaşlar internetim arızalıydı sorunu hallettim Ankara/Yıba çarşısında 10 tl 'ye aldım

arkadaşlar internetim arızalıydı sorunu hallettim Ankara/Yıba çarşısında 10 tl 'ye aldım

Yiba çarşısından motor için gerekli her türlü mekanik parçayı tedarik edebilirsiniz. Kaporta aksamında sıkıntı çekerseniz Kuba fabrikası Gaziantep ilindedir. Parça bulmada sıkıntı yaşamazsınız.

Yiba çarşısından motor için gerekli her türlü mekanik parçayı tedarik edebilirsiniz. Kaporta aksamında sıkıntı çekerseniz Kuba fabrikası Gaziantep ilindedir. Parça bulmada sıkıntı yaşamazsınız.

teşekkür ederim evet gaziantep'te okudum üniversiteyi fabrika'nın bilgi işlem servisinde arkadaşım çalışıyor o konuda çok yardımcı oluyorlar gerçekten teşekkür ederim tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar