Mart ayında kıyamet kopacak!

mt07 ilk çıktığında lansman fiyatı ayağına 15 bin civarına aldığmızı biliyorum
ve bugün bajaj ns 200 denen şey 14 bin olmuş ise yıllardır anlatılan büyüme oranları ve yaşam standartları ile ilgili her şey doğrudur arkadaşlar.
insanız araçlar yapacağız diyorlardı demek vitrinlerdeki araçlarmış

Her sene aynı konu.Aynı mesajlar.Alışın artık buna her sene şaşırıp durmayın.Zaten kaçınızın fuardan önce ya fuar olurda fiyatlar iner düşüncesi vardı.Hiçbirinizin yoktu yükseleceğini adınız gibi biliyordunuz.Üç beş ay önce motor alacaklar acele etsin satacaklar satmasın beklesin konuları açılmadı mı!Her sene aynı ritüel.Hadi ben konuyu tıkamayayım iyice sızlanıp içinizi dökün.

Her sene aynı konu.Aynı mesajlar.Alışın artık buna her sene şaşırıp durmayın.Zaten kaçınızın fuardan önce ya fuar olurda fiyatlar iner düşüncesi vardı.Hiçbirinizin yoktu yükseleceğini adınız gibi biliyordunuz.Üç beş ay önce motor alacaklar acele etsin satacaklar satmasın beklesin konuları açılmadı mı!Her sene aynı ritüel.Hadi ben konuyu tıkamayayım iyice sızlanıp içinizi dökün.

sende yalama yapmış ne mutlu işte
aferin

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
“Yabancılara sanki birileri nisana kadar bir şey olmaz, sonrası belli değil demiş”

Kıyamet kopmadı ancak takip ettiğim cbf1000fa fiyatları 30-35binden 35-40bin aralığına oturdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mart ayının yarısı bitti sayılır tamam.Şimdilik kıyamet kopmadı tamam.Konuyu takipteyim tamam.Ay sonunda konuyu açanın kulağını çınlatacağım tamam.:)

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
"Aylardan en zalimidir Nisan"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konuyu açanı konuya davet ediyorum kıyamet nerede koptu anlatsın :)

Konuyu açanı konuya davet ediyorum kıyamet nerede koptu anlatsın :)

img_591b1eb34f144_1494949555.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mart ayında kıyamet kopacak denilince farklı bişey bekliyor insan şubattan farkı nedir onu soruyorum ben ?Kıyamet denilecek kadar ne oldu ? Tarih verme moda oldu kimsede sormuyor sen bu bilgiyi nerden aldın ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar