Aprilia Rs 125

Merhaba Arkadaşlar,
Benim bir sorum olacak.Geçen günlerde internette gezinirken aprilia rs 125 adlı motosikletini öğrenmiş oldum.Biraz araştırma yaptım sanırsam ülkemizde bu motosiklet çok kullanılmıyormuş alırsan elinde kalır gibi yorumlar falan okudum,parçalar bulunmaz vs vs.Açıkçası merak ettim neden bu motosikleti kimse kullanmıyor falan diye.Kullanan kişiler büyük bir hayranlık besliyor falan filan.
Neyse benim merak ettiğim konu şu,bu motoru kullanan memnun mu motor ömrü vs ne durumda? Bu motosikleti kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.Böylelikle bu motor hakkında araştırma yapan arkadaşlarda bilgilenmiş olur :thumleft:

2 zamanlı değil mi ya o motor?
Hatta 50 cc lik ss modeli bile var.
Yanlış mı biliyorum?

Merhaba Arkadaşlar,
Benim bir sorum olacak.Geçen günlerde internette gezinirken aprilia rs 125 adlı motosikletini öğrenmiş oldum.Biraz araştırma yaptım sanırsam ülkemizde bu motosiklet çok kullanılmıyormuş alırsan elinde kalır gibi yorumlar falan okudum,parçalar bulunmaz vs vs.Açıkçası merak ettim neden bu motosikleti kimse kullanmıyor falan diye.Kullanan kişiler büyük bir hayranlık besliyor falan filan.
Neyse benim merak ettiğim konu şu,bu motoru kullanan memnun mu motor ömrü vs ne durumda? Bu motosikleti kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.Böylelikle bu motor hakkında araştırma yapan arkadaşlarda bilgilenmiş olur :thumleft:

Gilera runner 180 sp gazisi olarak, hem 2 zamanlı motordan hemde italyan malından korkar oldum.

Rs 125 hiç kullanmadım lakin problem çıkaracağından da hiç şüphe etmedim.

Nazının geçtiği sağlam tamircin varsa, elinden iş geliyosa hoşunada gittiyse al. Ama bunlara evet diyemediysen vazgeç.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

2 zamanlı değil mi ya o motor?
Hatta 50 cc lik ss modeli bile var.
Yanlış mı biliyorum?

2 zamanlı, sivri sinek spec :)

4t side var rsv 4 kasasında 15 hp su soğutma aprilia iyidir ama az kullanıcısı var ve quich shifterlı

2 zamanlı olduğundan ötürü çok iyi gider ama gittiğinden çok yakar ve sorun çıkartır. ama 125 cc ye göre oldukça performanslıdır. performans olsun sarfiyatları ve yakıtı benım için prblem değil dersen alınır.

Sahibinden de sıfır km satılan ilana baktığımda 4 zamanlı yazıyordu.Aprilia sitesinde de 4 zamanlı yazıyordu.yeni modelleri 4 zamanlı sanırım tam bir bilgim yok.
Motoru alacağımdan değilde işte ilgimi çekti bu aprilia.
Aprilia sürekli arıza çıkarır tamirciden vip üyelik alırsın diyorsunuz yani 😂

Sahibinden de sıfır km satılan ilana baktığımda 4 zamanlı yazıyordu.Aprilia sitesinde de 4 zamanlı yazıyordu.yeni modelleri 4 zamanlı sanırım tam bir bilgim yok.
Motoru alacağımdan değilde işte ilgimi çekti bu aprilia.
Aprilia sürekli arıza çıkarır tamirciden vip üyelik alırsın diyorsunuz yani 😂

Bi süre sonra sanayide üstünde atletle mangal yakarken bulursun kendini, tamircide mezeleri hazılıyo olur :p

4 zamanlı modeli de var RS4 adında, 125 cc. Dikkat, RSV4 değil RS4.

Artık Suzuki ile birlikte Trend Motor alt şirket grubuyla Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Gilera ve Aprilia Doğan Holding bünyesinde. Yedek parça ile eskisi kadar sıkıntı yaşamazsınız. 125'lik supersport kategorisinde 1 numaradır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar