INTERCEPTOR E BİR HAYIRLI OLSUN ALIRIM

Herkese öncelikle merhaba arkadaşlar.
Uzun arayışlar sonucunda , hayalimdeki vfr 800 üme kavuştum.

Kendisi 2005 model 37 bin km de.

z0yyjB.jpg

Almadan önce araştırmasını vs. İyice yaptık. Sağolsun arkadaşlarımın vasıtası ile kilometre doğruydu.

Hasar kaydı vardı 2500 tl. Onuda yine bir arkadaşımız vasıtası ile yetkili honda servisinde yapıldığını ve boya işlemi olduğunu öğrendik.

G9GGmy.jpg

Pazartesi akşamı yola çıkıp, salı sabahı istanbul 'da drd honda serviste expertize girdik.

Serviste aynı bilgileri teyit etmiş olduk. Yan yatma sonucu çizilen kaporta aksamı, metalik boya olduğundan parçalar komple boyanmış. Kuyruk harici. Şaside, motor bloğunda hiçbirşey yok , tıkır tıkır maşallah.

y0jj60.jpg

İstanbuldan adanaya kadar sürerek getirdim.
İstanbul -Ankara arası yağmur altında gece sürüşü yaparak geldim. Ve bayağı zorlu ama keyifli oldu benim için.

Fakat Ankara-Pozantı arası sert rüzgarda sürmek beni bitirdi.

Daha iyisi sizlere nasip olur inşallah.

Motosikleti
BWS 100
Pevvv
Çok güzel başkan
Hayırlı olsun. Baya da bir yol katetmişsin, helal.
Kazasız belasız.
Efsane motosiklet.

Bizde duruşuna, görüntüsüne bayıldık. Güle güle, eğlene eğlene sürmen dileğiyle...

Kazasiz belasiz , gule gule kullanin , su race/sport touring lere gri gumus rengi cok seviyorum guzel renk blogu zaten efsane hayirli olsun.

Hayırlı olsun. Güle güle binin. Ben de motorumu 800 km.lik yoldan sürerek getirmiştim.

Yol boyunca yüzümde gülümseme, ıslık çala çala gelmiştim.

Hayırlı uğurlu olsun. 2005 Vfr yi orijinal 37bin km de bularak valla zoru başarmışın. Sahibi hiç mi binmemiş yahu? motoru garajda unutmuş sanırsam :)

Bakımlarını aksatmadıkça ömürlük alet. Uzun yıllar kazasız belasız keyifle sürmen dileğiyle...

hayırlı uğurlu olsun... tipi şekli en güzel motorlardan birisi.
honda nın tipi en güzel 2 motoru bence vfr 800 ve vfr1200f

Uuu çok güzel kmside düşük hayırlı olsun ben beğendim valla.. :thumleft:

İyi dilekleriniz için herkese teşekkürler arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun

Fakat Ankara-Pozantı arası sert rüzgarda sürmek beni bitirdi.

Polatlı demek istediniz sanırım ya da ben oraya yordum ve yine gece gece dertlendim. Ah ulan be :/

Motorunuz hayırlı, uğurlu olsun. Umarım kazasız belasız keyifle sürersiniz.

Bu havada istanbul-adana'ya cesaret etmekte başka bi mesele. :) nice yollar sizin olsun.

Polatlı demek istediniz sanırım ya da ben oraya yordum ve yine gece gece dertlendim. Ah ulan be :/

Bu havada istanbul-adana'ya cesaret etmekte başka bi mesele. :) nice yollar sizin olsun.

Sana 250lik yolu göründü,alacaksin az kaldi. :)

Konu sahibi arkadaşin tekeri duz bassin,hayirli olsun

Size de bir Vfr verelim. 3'lü çantayı takınca aya kadar yolu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar