- Motosikleti
- Henüz yok.
Arkadaşlar buraya dominar hakkında bilgi edinme amaçlı geldim. Ilk motosikletimi alacağım nasipse. Fiyat uygunluğundan dolayı ns200 veya dominar düşünüyorum. Fuarda görüştüğüm Bajaj bayii Danimarka başlayabileceğini söyledi. Gaz tepkisinin yumuşak olmasindan ve kaydırmalı debriyaj ve abs den dolayı. Siz ne düşünüyorsunuz? Sonuçta uzun zamandır kullanıyorsunuz dominarı. Ayrıca uzun süreli kullanımdan kaynaklanan kronik sorunları mevcut mudur?
İstanbul'da olduğunuzu varsayıyorum, Anadolu ve Avrupa yakasında test motorları var hem Pulsar hemde dominarı test edebilirsiniz, hiç motor kullanmadınız mı yoksa kullandınız da yükseltmek mi istiyorsunuz, kullandı iseniz ilk başta normal hareket ederek kullanırsanız hem alışmış görmüş olursunuz ama hiç motor kullanmadı iseniz öğrenebilecek yeri geldi düşme kalkma yaşasanızda acımayacağınız motor alırsanız daha iyi olur, herşey sizin elinize bağlı gaza asılırsanız size zarar verir, test ederseniz sizin için daha iyi olur. Şuan 12000km deyim bir sıkıntı yaşamadım.