- Konu Yazar
Abi artçılı uzun yol diyorsan konfor diyorsan yakıt diyorsan suzuki inazuma f derim başka da bişey demem. sıfırı da 18.000 civarı.
Evet çok güzel motor ancak abs li versiyonu yok. Abs ilk tercihim.
Abi artçılı uzun yol diyorsan konfor diyorsan yakıt diyorsan suzuki inazuma f derim başka da bişey demem. sıfırı da 18.000 civarı.
Trk 502 de çok düşünmüştüm ancak şu an hiç bir bayiide yok. Ve yeni modeller fuardan sonra zamlı olarak gelir sanırım 30 bin bandını geçer bu da beni aşar zaten 27.5 bin lira da olsa çantası şuyu buyu derken yine 30 u geçer. Ha bir de servis durumları var ki tam bir muamma o yüzden benelli den vazgeçmiştim.Hala hazırda xmax 250 abs motorum var artçılı ve uzun yolda özellikle yük taşıması anlamında ve konforda harika ancak ara hızlanmalar sollamalar hep düşündürüyor e birde çok yakıyor. Diğer seçenekler arasında dominar en makulu gibi önce xmax i satmam lazım tabi ve kıyamıyorum da :/
Evet arkadaşlar konudaki bir çok arkadaşın tavsiyesi ve kendi araştırmalarım sonunda Dominar 400 aldım.
Zaten bildiğim ve denediğim bir motordu ayrıca yeni ve zamlı fiyatlara takılmadan almak daha mantıklı idi.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Kazasız,belasız ve keyifle nice yollara hep beraber.
Evet arkadaşlar konudaki bir çok arkadaşın tavsiyesi ve kendi araştırmalarım sonunda Dominar 400 aldım.
Zaten bildiğim ve denediğim bir motordu ayrıca yeni ve zamlı fiyatlara takılmadan almak daha mantıklı idi.
Allah herkesin gönlüne göre versin. Kazasız,belasız ve keyifle nice yollara hep beraber.
hayirli olsun, kaca aldin acaba?
18 bin + diğer masraflar (plaka,sigorta vs.) sanırım 20 yi bulacak
25 bin tl ye sıfır motosiklet :santa:
Kabullenmeyin almayın arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Yedek parçaları R25 den pahallı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Bilmeden b.k atmayın.!!!
R25 ile Eylül ayında ayak pegini 150 TL’ye değiştim.
Dominarın ayak pegini sordum karşılaştırmak için ; 40 TL
Dominarın parça fiyatları yamahanın 4’te 1’i kadar.İşkembeden sallamayın
Bu gün motosiklete ayıracak 25 binim olsa, gider hiç düşünmeden 2. el bir Versys 650 alırım.
2.el temiz versys bulunabilir belki evet ancak düşünmedim onu hiç. Ayrıca bazı saçma sebeplerden dolayı ilk yorumda da belirttiğim üzere ehliyetim yetersiz o yüzden dominarda karar kıldım f/p olarak.
bosver iyi yapmissin. ayrica dikkat et dominar bile kolayca yanlayabiliyor.