Fuar da Benelli

Abilerim malum İstanbul'da olmadığımız için fuara gidemiyoruz. Bu sıralar yakından takip ettiğim Benelli markası için Fuar da ki genel görüş nedir?

Yeni makineleri kaliteli mi görünüşleri nasıl? Her ne kadar internetten görsek de gerçekteki gibi anlaşılmıyor. Fuara gidenler bilgilendirirse

sevinirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

yukarı.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benelli fuarda yoktu. olsa tükan senin.

Fuarda büyük beklentilerle benelli standına koştum ama malesef ilk izlenimim olumsuz.Neyi olumsuz derseniz;bende tam olarak bilmiyorum ama malzeme çok kaliteli durmuyordu.Resimlerde daha güzel ancak yakından bakınca bu muydu lan? Diyor insan.

Çinlinin italyan takım elbiselisi

Artık Mercedes ve Volvo içinde Çin'in avrupai elbiselisi dersiniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Fuarda büyük beklentilerle benelli standına koştum ama malesef ilk izlenimim olumsuz.Neyi olumsuz derseniz;bende tam olarak bilmiyorum ama malzeme çok kaliteli durmuyordu.Resimlerde daha güzel ancak yakından bakınca bu muydu lan? Diyor insan.

Japon markası altında satılan özellikle giriş seviyesi motorlardan çok daha iyi. MT/R25 gibi. TNT25'in şasi deki boya kalitesi biraz sönük ancak malzeme ve işçilik kalitesi gayet iyi duruyor.

Japon markası altında satılan özellikle giriş seviyesi motorlardan çok daha iyi. MT/R25 gibi. TNT25'in şasi deki boya kalitesi biraz sönük ancak malzeme ve işçilik kalitesi gayet iyi duruyor.[/QUOTE]

Abi bende Tnt 25 almayı düşünüyorum. Herkes malzeme kalitesi çok iyi diyor. bunu sormuştum aslında fuar da nasıl duruyor diye :)

Japon markası altında satılan özellikle giriş seviyesi motorlardan çok daha iyi. MT/R25 gibi. TNT25'in şasi deki boya kalitesi biraz sönük ancak malzeme ve işçilik kalitesi gayet iyi duruyor.

Abi bende Tnt 25 almayı düşünüyorum. Herkes malzeme kalitesi çok iyi diyor. bunu sormuştum aslında fuar da nasıl duruyor diye :)[/QUOTE]

Benim TNT 25 29000' km de :)

Özellikle TRK502 nasıldır diye gittin standlarına. Benim için hayal kırıklığı oldu. Plastiği, parça kalitesi çok vasattı.

Diğer modellerde arka tekeri paddock standa koymuşlar. Oturduğumda hiçbirşey anlamadım. Hepsi bayır aşağı bakıyo.

Leoncino'lar tip olarak çok hoşuma gitti.

Benelliden ne bekleniyor anlamıyorum. Benim için sway kask kadar dandik bir motor :) çok benzetiyorum sway kaskında üzerinde italyan bayrağı var yanına gidiyon eline almadan vazgeçiyorsun :)

Abi bende Tnt 25 almayı düşünüyorum. Herkes malzeme kalitesi çok iyi diyor. bunu sormuştum aslında fuar da nasıl duruyor diye :)

Benim TNT 25 29000' km de :)[/QUOTE]

Nasıl motor bir kullanıcı olarak söyler misin? Hani zorla motor için biriktirdiğin bi para vardır ya onu öyle kötü bişeye vermek istemessin ben oyum işte :cherry: Uzun geziler yapmayı planlıyorum ihtiyacı mı karşılar mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Özellikle TRK502 nasıldır diye gittin standlarına. Benim için hayal kırıklığı oldu. Plastiği, parça kalitesi çok vasattı.

Diğer modellerde arka tekeri paddock standa koymuşlar. Oturduğumda hiçbirşey anlamadım. Hepsi bayır aşağı bakıyo.

Leoncino'lar tip olarak çok hoşuma gitti.

Leoncino tip olarak benim de çok hoşuma gitti ama 35.000 lerden bahsediliyor. Türkiye şartlarında aşırı büyük para. Bu motora çok zor verilmesi.

Benelliden ne bekleniyor anlamıyorum. Benim için sway kask kadar dandik bir motor :) çok benzetiyorum sway kaskında üzerinde italyan bayrağı var yanına gidiyon eline almadan vazgeçiyorsun :)

Hatalı ve kalitesiz bulduğunuz yerleri anlatırsanız seviniriz bizde öğrenelim. Ama elle yoklayarak malzeme kalitesinden anladığınızı söylemeyin. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------

TNT25 sahip olmadım bir kaç kere test ettim gayet beğenmiştim süspansiyonları beklediğimden çok daha iyiydi. Fiyatının fazlasını veren bir motor. Youtube'da da gördüm motoron dergisi fuar da markaları geziyordu. Leoncino videosunu gördüm. TNT25'de vardır.

Hatalı ve kalitesiz bulduğunuz yerleri anlatırsanız seviniriz bizde öğrenelim. Ama elle yoklayarak malzeme kalitesinden anladığınızı söylemeyin. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------

TNT25 sahip olmadım bir kaç kere test ettim gayet beğenmiştim süspansiyonları beklediğimden çok daha iyiydi. Fiyatının fazlasını veren bir motor. Youtube'da da gördüm motoron dergisi fuar da markaları geziyordu. Leoncino videosunu gördüm. TNT25'de vardır.

Tamamdır eyvallah usta

Leoncino görünüş olarak çok hoş bir motordu.Ama 250 lik olanı gelmeyecekmiş dediler fuarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalitesini bilmemde 20km tnt250 kullandım , pek içime sinmedi alet.

Arkadaşlara katılıyorum TRK 502 benimde fuarda en çok merak ettiğim ve görmek istediğim motordu ama begenmedim. Gidonun arasinda sarı sarı bally gibi birşey vardı ön gagada ufak bir rutuş var ama yagli boya ile getirdikleri motor kötüydü ilk alan arkadasin motoruda oradaydi onun durumu daha iyiydi ama genel olarak fuardaki TRK'yi begenmedim ama soylede bir gercek var 32bin verilecek motormu evet ülke şartlarındaki diğer modellere göre bence o parayi hakediyor. Fiyatini hakettigini düşündüğüm nadir motorlardan. Bu fiyata bu motoru begenmeyen uzerine 2 daha koyup tek silindir G310 GS alabilir. Tercih meselesi.

Leoya 35 bin istendiğini duyunca 15 dakika kendime gelemedim :)
Cf moto ile aynı kalitede bence. Kötü değil iyi ama çok bir şey beklememek lazım.

Leoya 35 bin istendiğini duyunca 15 dakika kendime gelemedim :)
Cf moto ile aynı kalitede bence. Kötü değil iyi ama çok bir şey beklememek lazım.

Abi aynı şey bende de oldu. Leoncino'nun fiyatı ''OHA'' dedirtti. Cf moto da bu piyasa da yerini alabilecek gibi duruyor. Enjeksiyonunu falan bosch üretiyormuş. Bence çok daha iyi yerlere gelecekler.

Makinanın kalitesinden anlamak için teknik bilginizin olmasına ya da kaportacı olmanıza gerek yok. Kalite anlayışınız nedir bilmiyorum. 12 Yaşında bir çocuğu önce piyasada kendini ispatlamış bir markayı gösterip ardından benelliyi gösterirseniz o çocuk bile neyin kaliteli olduğuna kolay bir şekilde yanıt verebilir. Millete yıllarca yok ktmyi bajaj yapıyor yok bmwyi tvs yapıyor diye başka markaları referans göstererek itelediler. Afedersiniz anasını ... piyasanın. Şimdi benelli geldi ve daha birçok farklı marka kardeşim ben bu motorun kalitesine teknik bilgilerle üzerindeki bloğuyla bilmemnesiyle karar vermem. Motosikleti değerlendiriyorsanız yıllarca kullanıcı üzerindeki görüşleri yedek parça temini onu türkiyeye getiren firma firmanın alt yapısı bunların hepsi markanın ve modelin kalitesini belirler. Başlık fuarda benelli olduğu için kendi tecrübelerimle ilgili yorum yaptım. Size birşey ispatlamak gibi yada egomu tatmin etmek gibi uğraşlarım yok. Keyifli günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar