- Konu Yazar
Tahta paletle uğraşma. Osb al onla kapat. Ev gibi olur içide. Bi kanepe koy sende otur orda 
Osb pahalı olur dıye yeltenmedım abı 0 tl malıyet var palette ama onları sökmek bi dert tabiki
tam halledemedik başkan, kafamda soru işaretleri var, geceleri sıçrayarak uyanıyorum bazen![]()
Hepsini sökme sende. Bi tanesini sök diğerinin boşluklara çak. Yanyana birleştirince iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Artık rahat uyku uyuyabilirsin
https://i.hizliresim.com/5Dajld.jpg
eyvallah erdi kardeş, ellerine sağlık.
valla pek kimse uğraşmaz böyle yabancı biri için angaryadan işlerle, teşekkür ederim.
nasıl yapak ücretini, kargosunu filan??
Burda toprak yok nötrleme var fazla akım gelırse nötre yük biner buzamanda bu role atar
Göstergenin nette bulduğum klavuzlardan birinde yazıyordu şu renk kablo topraklama diye. Onu o parçaya mı bağlamam lazımdı yani?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Birde nasıl fazla akım gelir ? Motoru daha toplamamışken onada önlem alayım bari. Sökmesi zor bunun. Öteki gibi 10 dkda parçalayamıyorum :mrgreen:
Araclarda kacak akım rolesi diye bir role yoktur lütfen insanlari yanlis yönlendirmeyin.
O parca benim bildigim kadariyla diod, bu parcaya giren tum kablo renklerini soylermisiniz.