Toprak ya da mıcırda da abs yi devreye sokma. Ya da sok onun içinde konu başlığı bekleriz.
Yağmurda 30-40 defa denedim yağmurda abs li gibi durabilen varsa elini öper alnıma koyarım, o derece iddalıyım....
hafif toprak dökülmüş asfalttan defalarca denedim mükemmel sunuç çıktı.....
henüz içime sinecek kadar mıcırlı bir yola girmedim bu konuda denemediğim hiçbişreye yorum yapmam
şu 300 km bakımı geçmiş kısa video koyucam,
eleştirim size değildir genel bize yanlış bilgi veren kişileredir , tüm kalbimle söylüyorum ben böyle bir nimet olduğunu bilsem ne cbr ne pcx ne gts evo mondial turkuaz hiçbir motoru almazdım sürmezdim otobüsle gider gelirdim, şimdi şimdi hayıflıyorum kendimi iyi başımıza birşey gelmemiş ....
Ağır konuşan hakaret eden arkadaşlara tek sözüm var ; yeni başlayan kişiler hep panik frenleyip düşüyor ne kadar anlatırsan anlat ne dersen de kaza oluşma esnasında herkes panik frenle düşüyor çevrenizde siz de dahil panik fren yapmamış 1 kişi varmı ? yok değilmi?
Yamaha abs başlığında motoru süren kendisi bile abs olmasa girmiştik diyordu girmişti, 1 hafta olmadı yağmurda ön fren vatandaşın motorunu yatırdı sosyal medyada gezdi (şükür iyi sağlığı) uyaracağız herkesi öğreteceğiz motor bakımı nasıl yapılır daha güvenli nasıl kullanılır ... bizim görevimiz bu yeni gelenlere yardımcı olmak...
Türk motovlog kanallarında izleyin kaç kişi panik frenden asfalt oldu ? izlediğim kazaların çoğu hep panik fren veya doğru frenleme yapamamak siz gelmiş bana gazel okuyorsunuz yok abs salak işidir vs.... değildir
Eğitimli olucağız her önlemi alıcağız ABS de bir önlem abs li motor almaya özen göstereceğiz....