Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Elbiseli Adam'dan tanıdığım Levent ustadır sanırım. Adam hem samimi, hem İngilizce biliyor (bak bak bak) hem de Barkın abi gibi bir adam tarafından güveniliyor.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim Superduke'ün motorunu indirip silindir ve pistonlarını değiştiren çocuk aşağı yukarı 20, taş çatlasın 22 yaşında. Ama işini düzgün yapıyor. KTM eğitimini de almış. Fabrikadan çıktığından daha iyi çalışıyor motor şimdi.
Düzgün tamirci, düzgün doktor, düzgün avukat başta olmak üzere, işini düzgün yapan herkese, garsondan temizlikçiye, saygım sonsuz.
Bende Menderes Akbaş(Rsv motor) diyecektim.
*Çok temiz ve titiz çalışır.
*Teknik kapasite ve bilgisini ben hicbir usta da görmedim bugüne kadar.
İşine ve ustalığına çok saygı duyarım.
Fakat fiyat politikası bence doğru değil.Çok param olsa ondan başkasına motorumu elletmem.Ama gerçekler maalesef öyle olmuyor..
Salt Bmw servisi olarakta MotoSenkronu öneririm.Ataşehir de, çözüm odaklı, hazırcı değil de tuttuğunu koparan insanlar.Onların da teknik kapasite ve tecrübesi yüksektir.Fiyat politikası optimum, servis hızı gayet iyidir.