Tek fark şanzıman değil muhtemelen. Elektronik süspansiyon, navigasyon vs. türü pahalı extralar da pakete dahildir diye tahmin ediyorum.
Ben de öyle umuyorum. Aksi hali düşünmek bile istemiyorum.
Tek fark şanzıman değil muhtemelen. Elektronik süspansiyon, navigasyon vs. türü pahalı extralar da pakete dahildir diye tahmin ediyorum.
250cc ye 20bin verilmez diyenler vardı bi ara, motor felan almadılar dimi hala? Aman sakın almayın, belki siz almadınız diye fiyatlar düşer.
Firmalar baskı yapacak olsa araba firmaları çoktan yapardı baskıyı , böyle gelmiş böyle gider.250cc motosiklete 20 bin vereceğime evet motosiklete binmem. Giderim Mitsubishi Carisma alır gezerim.
Evet herkes birlik olursa fiyatlar düşer yada hiç gelmez bu kadar basit. Ancak firmaların devlete baskı yapacağı kesindir vergi indirimi için.
adam burda bile reklam yapıyor allah akıl fikir versin.
gücün ve zevkin keyfisi
neyle?
bacacla olm![]()
Bajaj 1-2 kronik sorununa çözüm bulsa çok iyi rekabet edicekte , ekran resetleme ve stop etme gibi sorunları insanları soğutuyor.Rekabet iyidir.
Anlaşıldı bu gidişle Bajaj'dan başka marka alamayacağız. CF moto'nun 650nk sına da para yetmez. Dominar alıp yola devam etmek lazım. Tek silindir titriyormuş. Pulsar'dan daha fazla titremez herhalde
NOT: Param yok ama ileride alacağım makina Dominar 400 bu böyle oldu. Hoş olmadı ama gene de oldu![]()
Firmalar baskı yapacak olsa araba firmaları çoktan yapardı baskıyı , böyle gelmiş böyle gider.
Firmalar baskı yapacak olsa araba firmaları çoktan yapardı baskıyı , böyle gelmiş böyle gider.
250cc motosiklete 20 bin vereceğime evet motosiklete binmem. Giderim Mitsubishi Carisma alır gezerim.
Evet herkes birlik olursa fiyatlar düşer yada hiç gelmez bu kadar basit. Ancak firmaların devlete baskı yapacağı kesindir vergi indirimi için.