[MT] futbol portalı

bu sitede neden futbol konuşulmuyor? neden tartışılmalı pozisyonlar analiz edilmiyor?

neden millet birbirine ağız dolusu hakaret etmiyor? (şaka şaka hakaret yok)

neyse efendim, bendeniz sessiz ve sakin bir galatasaray taraftarı olarak herkese merhaba demek istiyorum.

düzgün ve seviyeli maç muhabbetleri için mt futbol portalı hizmeti ayağınıza kadar gelmiştir.

not: haftaya bayern'in beşiktaş'a ne yapacağı hakkında fikirlerinizi bekliyorum.

Bizim futbolu ve siyaseti kırmadan, dökmeden, hakaret etmeden, kutuplaşmadan tartışmamıza imkan yok.

Çok sevdiğim dostlarımın, saygı duyduğum abilerin ablaların konu futbol ya da siyaset olunca geçirdikleri evrim beni hep şaşırtmıştır.

Bizim futbolu ve siyaseti kırmadan, dökmeden, hakaret etmeden, kutuplaşmadan tartışmamıza imkan yok.

Çok sevdiğim dostlarımın, saygı duyduğum abilerin ablaların konu futbol ya da siyaset olunca geçirdikleri evrim beni hep şaşırtmıştır.

evet her konuda fanatizmin dibine vuruyoruz. futbol yüzünden birbirini öldüren insanlar var ya, akıl alır gibi değil.

halbuki futbol sadece bir oyundur ve bu oyuna eğlence maksadı ile iştirak etmekteyiz.

ülkede din, siyaset ve futbol olunca millet birbirini yiyor şerefsizim.

madem gassaraylısın al sanaa:

tumblr_inline_mguguyrJJX1qb8ed5.jpg

not: hagispor

futbolla çok ilgilenmesem de hissî sebeplerden ötürü ankaragücü'ne gönül bağım vardır.

Azizistifaalikoçbaşkanfenerbahçeşampiyonspor taraftarı olarak son yıllar da futbola ilgimi kaybettim. euro 2016'da rezillik, bu yıl beşiktaş hariç güzel şampiyonlar ligi heyecanı yaşayamadık, dünya kupasına yine ve yine gidemedik, kulüplerin hepsi borçlu transferler tırt, avrupa yasağı yolda. kısacası Türk futbolu hem kulüpler hem milli takım olarak heyecan vermiyor artık. Uluslararası turnuvalara gidilmeyecekse oynamanın anlamı yok bana kalırsa.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bir futbol antrenörü olarak futboldan soğudum. Neden mi?
Müsabakalarda heyecan yok. Adeta rakibin hata yapmasının beklendiği bir satranç müsabakası. Tüm dünyada böyle artık futbol. Öyle rakibini sürklase ederek atak üstüne atak geliştirerek oynamak yok. Savunmayı çökertecek sürat ve kıvraklıkta Rensenbrink gibi bir hücum oyuncusu yetişmiyor. Türkiye'den örnek verirsek rakibini geçmeye bile ihtiyaç duymadan bir sağa bir sola yatıp savunmanın dizinin dibinden orta yapabilecek zeka ve kıvraklığa sahip bir Mustafa Denizli yetişmiyor artık. Milli takım bile zaman zaman amatör küme takımı gibi basit hatalar yapabiliyor. Taraftarı olduğum Beşiktaş'ı bile takip etmez oldum. Eskiden maçlarda hop oturup hop kalkardık. Şimdi maçlar adeta dinlene dinlene oynanıyor.
Herşeye rağmen futbol güzeldir.

o değil de, kasimpasa gs maçında hakem ne kadar komik bir penaltı verdi ya.

hakemler buysa parası neyse verelim, yurtdışından hakem getirelim.

milyon dolarlık organizasyonda bu hakemler yetersiz kalıyor.

o değil de, kasimpasa gs maçında hakem ne kadar komik bir penaltı verdi ya.

hakemler buysa parası neyse verelim, yurtdışından hakem getirelim.

milyon dolarlık organizasyonda bu hakemler yetersiz kalıyor.

Bir değil iki değil ya. Ligimizde oynanan her maçta hakem hataları konuşuluyo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Yalnız ne gol oldu be :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sık sık maça giderim.
Daha geçenlerde fb-gs maçına gittim.
Gs 1-0 yenikken Hakan Şükür'ün kafa golüyle berabere bitirmeyi başarmıştı.
Daha doğrusu kafasına top çarptıydı.
Anladığınız üzere sıkı galatasaraylıyım.

Sık sık maça giderim.
Daha geçenlerde fb-gs maçına gittim.
Gs 1-0 yenikken Hakan Şükür'ün kafa golüyle berabere bitirmeyi başarmıştı.
Daha doğrusu kafasına top çarptıydı.
Anladığınız üzere sıkı galatasaraylıyım.

Hagi bi oyuncuyla ilgileniyomuş galatasaray :))

beyler penaltı pozisyonuna dikkatli baktım da serdar adamın ayağına vurmuş.

bugünkü mağlubiyet kötüydü. gs kötüydü. şahsen gs'nin oynadığı futbolu beğenmedim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akhisarspor deplasmanda güçsüz rakibine acımadı 🍆🍆🍆

fenerli arkadaşları piste alalım

Madem öyle piste çıkalım. Şampiyonluk ihtimalimiz an itibari ile bitmiştir, tabi ki de sorumlusu çok büyük ölçüde Aykut Kocaman'dır. Kendisi zaten vasatın altında bir hoca ve 3-4 oyuncu haricinde zaten onlardan 2'si aynı anda ya oynuyor ya oynamıyor kalanı da kazma yeteneksiz. Bu akşam net şekilde Akhisar'a karşı gücümüz yetmedi. Tek tesellim Aykut Kocaman'ın sezon sonu şampiyon olamayıp bırakacak olması, umarım bırakır ve gider de 18-19 sezonunu da es geçmek zorunda kalmayız tabi söz konusu aykut olunca sınırsız tölerans gösteriliyor. Geçen yıl Aykut'un Fener'e geleceğini öğrenince Lig başlamadan umudumu kesmiştim beklediğim gibi de oldu açıkçası. Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başında iken iyi oynadığımız maç sayısı 4-5 taneyi geçmez, Emre'li Meireless'li Caner'li Gökhan'lı Kadro'yu şampiyon yapamamış, Galatasaray'a 2 tane şampiyonluk hediye etmiş bir antrenör nasıl olur da takımın başına geçirilir, hangi Fenerbahçe'li bu yeteneksiz rezil adamın takımın başına geçmesini ister aklım almıyor, 12numara.org'un anketiyle çoluk çocuğun ve rakip takımın taraflarının oylarıyla hoca getirirlerse olacağı bu. Bu yıl Başakşehir şampiyon olur umarım o da olmazsa Galatasaray olsun ama görgüsüzler bir yıl daha şampiyon olmasın, her yer sentetik tiner kokmaya başladı. Tahmini Lig sonu; 1. Galatasaray 2. Başakşehir 3. Beşiktaş 4. Fenerbahçe

Madem öyle piste çıkalım. Şampiyonluk ihtimalimiz an itibari ile bitmiştir, tabi ki de sorumlusu çok büyük ölçüde Aykut Kocaman'dır. Kendisi zaten vasatın altında bir hoca ve 3-4 oyuncu haricinde zaten onlardan 2'si aynı anda ya oynuyor ya oynamıyor kalanı da kazma yeteneksiz. Bu akşam net şekilde Akhisar'a karşı gücümüz yetmedi. Tek tesellim Aykut Kocaman'ın sezon sonu şampiyon olamayıp bırakacak olması, umarım bırakır ve gider de 18-19 sezonunu da es geçmek zorunda kalmayız tabi söz konusu aykut olunca sınırsız tölerans gösteriliyor. Geçen yıl Aykut'un Fener'e geleceğini öğrenince Lig başlamadan umudumu kesmiştim beklediğim gibi de oldu açıkçası. Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başında iken iyi oynadığımız maç sayısı 4-5 taneyi geçmez, Emre'li Meireless'li Caner'li Gökhan'lı Kadro'yu şampiyon yapamamış, Galatasaray'a 2 tane şampiyonluk hediye etmiş bir antrenör nasıl olur da takımın başına geçirilir, hangi Fenerbahçe'li bu yeteneksiz rezil adamın takımın başına geçmesini ister aklım almıyor, 12numara.org'un anketiyle çoluk çocuğun ve rakip takımın taraflarının oylarıyla hoca getirirlerse olacağı bu. Bu yıl Başakşehir şampiyon olur umarım o da olmazsa Galatasaray olsun ama görgüsüzler bir yıl daha şampiyon olmasın, her yer sentetik tiner kokmaya başladı. Tahmini Lig sonu; 1. Galatasaray 2. Başakşehir 3. Beşiktaş 4. Fenerbahçe

https://www.youtube.com/watch?v=5r2MzXLlvlo

yani aykut hoca'dan ne bekliyorlar ben de anlamış değilim.

aynı şekilde fatih terim'den ne bekliyoruz, bunu da anlamış değilim. adam milli takımda başarısız oldu, hoop tekrar gs'nin başına.

aykut hoca seneye milli takımın basına geçer. birkaç sene sonra fenere geri döner.

kısır döngü gibi gidip gidip geri geliyorlar.

Son düzenleme:
yani aykut hoca'dan ne bekliyorlar ben de anlamış değilim.

aynı şekilde fatih terim'den ne bekliyoruz, bunu da anlamış değilim. adam milli takımda başarısız oldu, hoop tekrar gs'nin başına.

aykut hoca seneye milli takımın basına geçer. birkaç sene sonra fenere geri döner.

kısır döngü gibi gidip gidip geri geliyorlar.

Adamların medya da ciddi bir gücü var, yorumcu ve yazarların çoğu eski futbolcu ve Aykut Kocaman'ın arkadaşları. Geçen yıl dick'te aynı futbolu oynatıyordu ona söylemediklerini bırakmadılar, aynı şekilde pereira. Ne yaptılar ettiler Aykut'u takıma geri getirdiler ve durum ortada şimdi suçu kadroya atıyorlar sanki bu kadroyu ben kurdum. Fatih Terim konusu da aynı, Tudor'la liderin sadece 1 puan gerisindeydiler, ona rağmen paramparça ettiler adamı, şimdi Terim geldi liderle aynı puandalar ve yandaş yorumcular en az 3 transfer lazım falan diyorlar. Bu adamlar gücünü medyada ki yalaklarından alıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar