Aynen ama mevcut piyasa şartlarına göre özellikle 0 da 20-25 bandında 250 cc.ler.
Cb250r artci konforunun dominar ve mtden daha kotu olacagini tahmin ediyorum, cf moto nk400 ile mukayese edilebilir belki.Fotolara baktiginizda arka taraf cok kucuk.Yine canta vs. icinde yer yok neredeyse.
Mt ile doninarin birde motor karekteristigi farkli.Mt ile yuksek devirlere cikabiliyorken dominar tam terse 9000-9500 civarinda kesiciye giriyor.Uygun fiyattan alirsaniz, suan 17,5-18,5 bandinda bulunabilir dominar gayet tatminkar.
O paraya 2. el mt 07 alırdım.
Artçılı uzun yol ve 250cc dedin mi scooterdan şaşmıcan. 2. el istemediğin için söylüyorum.
Veya bütçeye ufak bir ilave ile sıfır Benelli TRK502 ABS 500cc 34.99kW ve A2 ile kullanılabiliyor olması avantaj. 27,500.TL ya fuar sonrası teslim ediyorlar.
Dostum cb250R'ı bekle derim.
Arkadaşım MT25 tur motosikleti değil ayrıca, Aranızda hiç tur camı takılmış MT25 göreniniz vaarmı? Ben görmedim.En güzel mevcut alınacak motosiklet SUZUKI INAZUMA.. Honda markasında ise CBR düşünebilirsin.Sport touring bir motosiklet.Daha fazla bilgi için INSTAGRAM omeryigit89