Kask ve yelek hediyeli, ücretsiz teorik motosiklet eğitimi

Arkadaşlar bende ayın 21 i ne gün aldım gelcek olan varsa beraber gidebiliriz. Birde bişey sorucam hediye ettikleri kask ve yelek devam ediyor mu bilen var mı umutlanmayalım :)

Walla nasıl kayıt olabiliyorsunuz aklım kesmiyor. Abartısız 6ay dan beridir hergün bakarım ama maalesef kayıt olamadım.

Ayın başında denk geldin geldin yoksa bir ay boyunca bulunmuyor ancak birisi kaydını silecekte denk geleceksin. Biraz şans işi ama kovalarsan temmuz 1 de kayıt yaptırabilirsin geceden falan..

Arkadaşlar bende ayın 21 i ne gün aldım gelcek olan varsa beraber gidebiliriz. Birde bişey sorucam hediye ettikleri kask ve yelek devam ediyor mu bilen var mı umutlanmayalım :)

Zaten eğitim hikaye burada yapılan tek şey bulunan sponsorların hediyeleri karşılığında rahmi barutçu reklamı. Eğitim diye söylenen şey sadece ön bilgiler tanışma vs şu an en ..tan youtuber açıp izlemek daha faydalı.

Bende onu sordum hediye kask ve yelek devam ediyor mu bir yerde gördüm artık verilmiyor die emin olmak için sordum bilen varsa yardımcı olsun 😂 asıl amaç kask ve yelek aslında yalan Yok 😉

Kask ve yelek için gidip eğitim için gideceklerin önünü kapamak, onların hakkına girmek...

Kimsenin hakkı yenmiyor ki tc numarası olan herkesin hakkı var sadece kayıt olması yeterli. Her giden eğitim için mi gidiyor ? Ayrıca ilk amaç kask ve yelek olmuyorsa da eğitim almış oluruz..

Şu an kayıt olmak isteyen varsa ayın sonuna kadar müsait üstelik pazar günlerine de açmışlar hafta içi gidemeyenler için süper bir kolaylık olmuş. Sadece sorduğum sorunun cevabını alamadım son aylarda giden var mı kask hediyeleri devam ediyor mu bilen var mı ?

yenileme veya ilk alacaklar için eğitimler yeniden açılmış, mail geldi...reklektif yelek hediyeli

ilk zamanlarda ben almıştım, kel hoca gelmişti, kim ne derse desin Allah razı olsun değerli bilgiler vermişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar