[MT istanbul] fuar öncesi buluşuyoruz 07.02.2018 çarşamba

Whatsapp grubu varsa ya da herhangi bir iletisim kanalı beni de alır mısınız?

Super Moderator
mekanda yiyecekler yetmezse yukarda burgera gireriz :pl:

Super Moderator
Caddebostan tamam da, niye Beltur? :)

Ben sadece konum belli olsun diye Beltur diyoruz sanıyordum, hakikaten Beltur'da oturmayı planlamışız. :)

Gelme durumum yüksek ihtimalle diyerek yine de kesin kararı son dakikalarda keyfimin kahyasına bırakıyorum :p

Super Moderator
Caddebostan tamam da, niye Beltur? :)

Ben sadece konum belli olsun diye Beltur diyoruz sanıyordum, hakikaten Beltur'da oturmayı planlamışız. :)

Gelme durumum yüksek ihtimalle diyerek yine de kesin kararı son dakikalarda keyfimin kahyasına bırakıyorum :p

ben karşıyı çok bilmediğimden yazın olan buluşmalarda genelde oraya gittiğimizden tercih ettim
muhtemelen 10 da kapanır orası burgera geçeriz :mrgreen::queen:

Moderatör
ben karşıyı çok bilmediğimden yazın olan buluşmalarda genelde oraya gittiğimizden tercih ettim
muhtemelen 10 da kapanır orası burgera geçeriz :mrgreen::queen:

Beltur iyidir. 50 cc scooterimla yaptığım yakıt tasarrufundan kalan parayla karnımı doyurabilirim :p

mevzu bu şekilde ise walter ı alıp geleyim.

images

Moderatör

Senin gibi zengin ama bunu tüm dünyaya ilan etmiyorken Ducati Monster 900S vardı, ona layık olabilirdi poponuz ama şimdiki bel ağrısı falan yapabilir sizde Levent bey :)
Neyse konu ikimizin idrar yarışına dönmeden hatta moderatörler tarafından banlanmadan susuyorum ben :)

Etkinlik tarafında olunca dikkatten kaçmış.
Gelirim ben.

Motosohbet tarafından link falan şeyapmak lazım.

Super Moderator
Senin gibi zengin ama bunu tüm dünyaya ilan etmiyorken Ducati Monster 900S vardı, ona layık olabilirdi poponuz ama şimdiki bel ağrısı falan yapabilir sizde Levent bey :)
Neyse konu ikimizin idrar yarışına dönmeden hatta moderatörler tarafından banlanmadan susuyorum ben :)

1-2 Bitcoin bozdur da bir Diavel getiriver sürmelik :p sonra satar 25cc'ye dönersin yine :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar