Caddebostan tamam da, niye Beltur?
Ben sadece konum belli olsun diye Beltur diyoruz sanıyordum, hakikaten Beltur'da oturmayı planlamışız.
Gelme durumum yüksek ihtimalle diyerek yine de kesin kararı son dakikalarda keyfimin kahyasına bırakıyorum![]()
ben karşıyı çok bilmediğimden yazın olan buluşmalarda genelde oraya gittiğimizden tercih ettim
muhtemelen 10 da kapanır orası burgera geçeriz :mrgreen::queen:
Beltur iyidir. 50 cc scooterimla yaptığım yakıt tasarrufundan kalan parayla karnımı doyurabilirim![]()
Eee kim geliyor kim gelmiyor ?
senede 1 kez gelir ya da gelmezsin ahkam kesiyon buralarda
Senin gibi yağmur yağacak diye arabayla gelmiyoruz. Tatlı su kurbağası pardon motorcusu arkadaşım![]()
Motoru Römorka bağlar getiririm beni ayar etmeyin![]()
Motorla gelenler Beltur'a gelicek. Arabalı olanlar bağdat caddesinde sıtarbeks de buzlu Caramel Macchiatolarını içebilir. ::comico::
Sen ne ile gidiyon ? Elektrikli Velespitinle mi ;P
Her ne kadar elektrikli görünümünde de olsa 50 cc içten yanmalı tek bujili tek silindirli benzinli bir motorla gelicem. Sen anlayamazsın boşver![]()
Binerim bi tur![]()
Senin gibi zengin ama bunu tüm dünyaya ilan etmiyorken Ducati Monster 900S vardı, ona layık olabilirdi poponuz ama şimdiki bel ağrısı falan yapabilir sizde Levent bey
Neyse konu ikimizin idrar yarışına dönmeden hatta moderatörler tarafından banlanmadan susuyorum ben![]()