6500 TL ye pulsar almazdım . (Nedeni açıklayacağım)
20-30 Bin Km ler adam gibi kulanıldıysa rodajı daha yeni olmuştur , alırsın 35-40 yaşlarında bir adamadan aldıysan motor bir şey olmaz . 200 Bin km den önce motor açılmaz düzgün kulanıldıysa . 150 bin üzerinde çok kurye motoru var daha motor açmamış.
Almazdım neden ?
Pulsar bazılarında kronik stop etme sorunu var , hem de can sıkıcı boyutda . Ucuz olanlar kuvvet ile muhtemel bunlardır. Yoksa 6500 verilecek motor değil.
Sana şöyle söyleyim iki motor olsa (fark etmez pulsarda olur GS de) birisi 50 Bin de olsa kulanıcısı tek kelli felli bir adam olsa diger motor da 5 bin km de kullanıcısına baktım ergen apachi tip bir şey olsa , terettüt etmeden 50 Bin deki motoru alırım.
İnsan yaşlanınca daha çok temkinli oturaklı kurallara uygun aracın üretimine uygun kulanım yapıyor.
20-30 K hiç bir şey ,
Sorunlu olma ihtimali yüksek kullan dene ona göre sorun yok ise al.
CF moto içinde yazmayacaktım ama yazayım allah akıl versin birisi 12 HP (şekilden başka hiç bir ""+""sı olmayan) digeri bunun iki katı gücünde 23,5 HP, Ha CF almışsın ha CBF150 almışsın hatta CBF150 al OEM parçası bol ve ucuzdur, tamiri kolaydır.
Burada CF motorun parçası bulunmuyor diye ağım ağşıyanlar dolu.
Tavsiye verirken gerçekten vijdanlı tavsiye verin ayıp ,miletti düşürmeyin. ( Eskiler şöyle der biliyorsun konuş millet ibret alsın bilmiyor isen sus ......)