- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün az kalsın ölüyordum.. Keşke aksiyon kameram olsaydı da gösterebilseydim, anlatmaya çalışayım.. Havalar bu aralar iyi gidince biraz km yapayım dedim, Çatalca tarafına gittim. Kuzeydeki 3. köprü bağlantı yolunda keyifli keyifli gazladıktan sonra eve dönmek için Çatalca'dan TEM'e bağlandım. Sağ şeritte dizi dizi tırlar, sol şeritte ise hızlı segment arabalar olduğu için orta şeritte trafik akış hızında, sol teker izinde 90-100 km arası hızla seyrediyordum. Önümdeki araçla arama normal araba takip mesafesi kadar mesafe koymuştum (İstanbul trafiğinde mesafeyi biraz açınca diğer şeritten biri girip önünüze kırıyor..)İşten güçten vakit bulup biraz motor keyfi yapabildiğim için suratımda o hepinizin bildiği aptal gülümseme varken Çattt, bir anda önümdeki minibüsün altından yaklaşık 1 metre boyunda bir kalas asfaltın üzerinde belirdi.. Kaçış manevrası yapacak vaktim olmadı - daha doğrusu trafikte seyir halinde olduğum için ve sağ yanımdaki şeritte bir tır ve sol yanımdaki şeritte sanırım bir transporter olduğu için ani manevra yapamadım.. Bakışımı bir anlığına kalastan uzaklaştırmaya çalıştım - yanından geçeyim diye, ama yapamadım işte.. Acemilik mi dersiniz, mallık mı dersiniz - bir anda nutkum tutuldu.. Refleksle motorsikleti sanki kasisten geçiyormuş gibi olabildiğince dik pozisyona getirdim, hafifçe peglerin üstünde yükseldim ve kalasın üstünden geçtim.. Motorun bir anlığına tekerleri yerden kesildi, sanırım yarım metre kadar yana kaydım - ama toparladı. Düşmedim, ama kalbim küt küt çarptı. TEM'de olunca hemen kenara da çekemedim, baktım motor düzgün gidiyor - Ispartakule girişindeki tır parkına kadar durmadan devam ettim..
Sanırım çoğunuz benzer durumla karşılaşmışsınızdır (hayvan, kalas, kopmuş lastik parçası vs..) ama benim başıma ilk defa geldi - hayatım film şeridi gibi geçti gözümden.. Düşseydim muhtemelen yandaki tırın tekerleri altında veya sol şeritteki hızlı bir arabanın altındaydım.
Geriye dönüp düşündüğümde, o sırada aklımın yolda değil, işler-güçlerde olduğunu fark ettim.. Bir yandan da gerçekten mutluydum - çekmece gölünü seyrediyordum.. Siz siz olun sürüş sırasında konsantrasyonunuzu kaybetmeyin..
Tekeriniz düz bassın.:king:
Sanırım çoğunuz benzer durumla karşılaşmışsınızdır (hayvan, kalas, kopmuş lastik parçası vs..) ama benim başıma ilk defa geldi - hayatım film şeridi gibi geçti gözümden.. Düşseydim muhtemelen yandaki tırın tekerleri altında veya sol şeritteki hızlı bir arabanın altındaydım.
Geriye dönüp düşündüğümde, o sırada aklımın yolda değil, işler-güçlerde olduğunu fark ettim.. Bir yandan da gerçekten mutluydum - çekmece gölünü seyrediyordum.. Siz siz olun sürüş sırasında konsantrasyonunuzu kaybetmeyin..
Tekeriniz düz bassın.:king: