Patricia Koyu’nda Kamp / Nasıl Gidilir?

Ayvalık ilçesinden Alibey Adası (Cunda) yönü takip edilerek Patricia’ya ulaşabilirsiniz. En uç noktaya kadar ilerlemek isterseniz yaklaşık 10 km toprak yoldan ilerlemeniz gerekiyor.

Detaylar

Görüntüler iyi hoş da, çadır kurduğunuz yer kamp alanı değil. Orası muhtemelen özel mülk ve birinin zeytinliği.

Motosikleti
BWS 100
Şu kış, soğuk ve pazartesinin gününde yapılır mı ağabey. :cherry:
Serinledik yeminle. Çok güzel mekan.
Özelini pek bilmiyorum da, biraz öyle gibi sanki. İçine etmedikçe, zarar vermedikçe, interrail'ciler gibi moklayıp gitmedikten kere problem olmaz diye düşünüyorum.

Görüntüler iyi hoş da, çadır kurduğunuz yer kamp alanı değil. Orası muhtemelen özel mülk ve birinin zeytinliği.

Allah'ın toprağı nihayetinde. Tel örgüyle de çevrilmemiş, ateş yakan biri de değilim. Yani gayet çadır kurulabilecek alan. Olmadı az gerideki kumsala kurulur.

Cok cok guzel bir yermis motorcu olabilirsem motorla bu yaza motorcu olmayi yetistiremezsemde araba ile mutlaka gidecegim

Şu an nasıldır kimbilir, denize girilebilir mi acaba ? Baktım şimdi pek girilesi değil su sıcaklığı 14,5 derece :(

Son düzenleme:
Allah'ın toprağı nihayetinde. Tel örgüyle de çevrilmemiş, ateş yakan biri de değilim. Yani gayet çadır kurulabilecek alan. Olmadı az gerideki kumsala kurulur.

Özel mülk olsa ne olur :) terorist değilsiniz hoş ege bölgesinde kaçkere özel mülke çadır kurdum gayet anlayışlı ve hoşgörülü insanlar manzara ve görüntüler çok hoş maşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar