Benzine 12 kuruş zam 🌂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece son 12-13 ayda(1yıl) 1 tl zamlanmış

ülke mi batsın siz ülke batsın istiyorsunuz terör artsın Allahu ekberrrrr osmanlı torunları geliyor

son olarak kılışllar segeka batırdı

Yeni Türkiye'ye Hoş Geldiniz şimdi şunu yapmak serbest dile getirmek yasak desem herkes anlar herhalde. Dedim ama dil bu nereye getireceği bellimi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benzine zam geldi diye atarlanıyoruz da , hala mağazalarda sıfır araba alan insan sayısı çok fazla. Ben izmitte yaşıyorum. Burada bile deli gibi trafik var. İstanbulu ve nice büyük şehirleri düşünemiyorum bile...

Haberde yanlışlık var. Zam değil o. Güncellemedir o, güncelleme. Hani arada bir büyüklerimiz makam arabalarını güncelliyorlar ya, işte bu da öyledir. Güncellenen şey daha yenidir, daha iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benzine zam geldi diye atarlanıyoruz da , hala mağazalarda sıfır araba alan insan sayısı çok fazla. Ben izmitte yaşıyorum. Burada bile deli gibi trafik var. İstanbulu ve nice büyük şehirleri düşünemiyorum bile...
İnsanlar bi günde alışkanlıklarını değiştirmezler. Ancak artan ekonomik baskı etkisini zamanla mutlaka gösterir.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
sezon açılana kadar 6,5 tl olacak sanırım.

Hep söylediğimiz üzere, dolar/euro artmıyor (dolayısıyla benzin x.xx TL oldu, aslında yanlış.) Benzin orda öyle duruyor.
TL. değer kaybettiği için, daha fazla ödemek zorundasın.
Yani aslında gitigide fakirleşirken, bir de üstüne daha fazla vergi vermek zorundasın.

Hiç şemsiye falan bakmayın.
Giren girdi de, açılıyor da.
Kim koca .ötlüyse en son o patlayacak. Ama kesinlikle hepimizin .ötünde patlayacak.

(Öd mü öt mü nasıl yazılıyordu emin olamadım şimdi tam)

5 tlyi geçtikten sonra tepki vermeyi bıraktım artık akıl ve ruh sağlığını kötü etkiliyor insanın.Tohumuna para mı verdim kafasındayım. Akaryakıta zam geldimi yediğimiz içtiğimiz herşeye zam GELECEK bu kaçınılmaz.Yaşamanın lüks olduğu zamandayız artık

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hala Suriye'ye yapılan operasyonlara karşı çıkanlar var, bir petrol kuyusuna çökmeden düzelmez bu fiyatlar :p

Şaka tabi, benzin fiyatının çok yüksek olması maliyetinden değil, vergisi çok fazla.

Hiiç boşuna kızmayalım, alan olduğu sürece zamlanması normal kapitalist sisteme göre. Devlet olarak "akaryakıt harcamanızı vergiden düşmüyorum" de şirketlere, bak bakalım her elemanın altına birer araba veren şirketler ne yapıyor?

Kuruş olarak artması yanlış TL artsın en azından 6 ayda bir zam gelsin böyle kuruşla falan uğraştırmayın toptan yapın

Aslında : Yanlış şehirleşme yüzünden olan bir trafik o, zenginlik belirtisi değildir, Kahire çok mu zengin ? Zengin - fakir arasındaki uçurum arttıkça lüks araç sayısı da artar, bu da bir belirti mesela. Her 2 örneğiniz de içinde bulunduğumuz içler acısı durumu gösteriyor.

Hala Suriye'ye yapılan operasyonlara karşı çıkanlar var, bir petrol kuyusuna çökmeden düzelmez bu fiyatlar :p

Şaka tabi, benzin fiyatının çok yüksek olması maliyetinden değil, vergisi çok fazla.

Hiiç boşuna kızmayalım, alan olduğu sürece zamlanması normal kapitalist sisteme göre. Devlet olarak "akaryakıt harcamanızı vergiden düşmüyorum" de şirketlere, bak bakalım her elemanın altına birer araba veren şirketler ne yapıyor?

ne demek "alan olduğu sürece zamlanması normal"? almaktan başka seçenek var mı? depoya başka bir şeyler koyma imkanımız var mı?

Kamyoncular - Otobüsçüler işi çözmüş, bize de bir yol gösterseler aslında...

'-'

gene venezuela yı kıskandım
petrol rezervi bizimkinin bin misli. bizimki azalıyo, onunki artıyo
general sayısını hiç hatırlamak istemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar