Bunların hepsinin doğru ifadeler olduğunu düşünüyorum şahsen. Siz farklı düşünebilirsiniz. Ancak ne siz, ne de ben, kendi düşüncemizin yüzde yüz doğru olduğunu ispat edebiliriz. Dolayısıyla "bir çok insanın devleti yaralayan sözlerini" anlamasanız da kabullenmek zorundasınız. Kimsenin "ülkesini yaralama" niyeti yok. Onlara bu niyeti yükleme hakkınız da yok. Bilakis, onlar da yakında tamama erecek olan bu tek adam rejiminin ülkenin geleceğini karartacağını düşünüyorlar. Şahsen yüzde yüz katılıyorum.
Kimseyi vatan haini ilan etmeyin. Yoksa sizin de vatan haini ilan edilmeniz için hiç bir sebep kalmaz.
Farklı düşünebiliriz dedikten sonra, tamamen kişisel fikriniz ile ülkesini yaralama niyeti yok diyorsunuz, onlara bu niyeti yüklemeye hakkınız yok diyorsunuz üstüne bir de saray rejimi diyorsunuz. Ee.. .Ben de saray rejimi demeye hakkınız yok mu demeliyim bu durumda?
Kafa karışıklıkları var.
Ayrıca vatan hainliği meselesine gelirsek olay hiç bir zaman bana dönmez merak etmeyin syn hasmet.
Ben düşüncelerimi komplo teorileri ve varsayımlara değil gerçeklere dayandırıyorum.
Son düzenleme: