Yanlış anlaşılmalara mahal vermeden birkaç şey yazmak isterim.
FETÖ...
Forumda görüyorum ki FETÖ mensupları, pis köpekler, hainler, teröristler... vb. gırla telaffuz ediliyor. Ülkenin belli bir kesimi için bu oluşum FETÖ olmasa bile hep "Feto"ydu, hiçbir zaman "Sayın Fethullah Gülen Bey Hazretleri Han Sultan" ve türevleri olmadı. Peki reisin beraber yürüdüğü, dolayısıyla arkasındaki güruhun da beraberinde yürüdüğü kişi kimdi? Fethullah Gülen. Ülkenin belli bir kesimi bu oluşumun devlete sızdığını, tehlike arz ettiğini bağırdığında seslerini kesen kim
LERdi? Fethullah Gülen ve hükümet. Bu duruma ses çıkarmayan, bilakis destekleyen kim
LERdi? FETÖ tayfası ve AKP seçmeni.
Şimdi herifin (Fethullah Gülen'in) foyası ortaya çıkınca beraber yürüdükleriniz bir anda tü-kaka oldu. Belki 50 yıldır yüz yüze bakan, aynı mahallede, aynı sokakta, aynı apartmanda, aynı katta oturan dostlar bir gecede yabancı oluverdiler. Neden? Çünkü reis kandırılmış.

E reisi kandırdıysa mahalleliyi kandırmış olamaz mı bu herif? Reisin kandırıldı diye sen neden arkadaşını terörist, vatan haini, it, köpek ilan ediyorsun? Yakışıyor mu sana, daha doğrusu kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun?
Neyse sadede gelecek olursak kendine yakıştırdığını varsayıyorum, yaptığının doğru olduğunu kabul ediyorum. O halde iktidar düşse ve sonrasında malum şahıs terörist ilan edilse, o güne kadar ona destek verenlerin terörist, vatan haini, it, köpek, diye fişlenmesini, hapise atılmasını, işinden atılmasını, hamile eşlerinin hapiste doğum yapmasını kabul edersin anlamına mı geliyor?
Yani bir başka deyişle, AKP hükümeti düşse, o güne kadar ona destek veren, oy atan herkesin aynı muameleyi görmesini doğru bulur musunuz?
Benim herhangi bir oluşumu veya fikri desteklediğimi kimse düşünmesin, burada benim anlatmaya çalıştığım tek şey doğruya doğru yanlışa yanlış demek. Bunu bile beceremiyorsak zaten bölünmüşüz, iş işten geçmiş, boşuna konuşuyoruz demektir.