Sabahtan beri sacmaliyorsun.müdahil olmayayim diyorum...
Yahu madem amerikadasin saat farkı yokmu orada He!
Arizona kertenkelesi seni...
Hem yazacaksın hem fikir özgürlüğü yok nolur nolmaz deyip saklanacaksin..
Bu kadar insan birbirini tanıyanlar gorusenler aptal o zaman ....
Fasa fiso işte. 9
Fikir özgürlüğü olmasa; Türkiye teröristlere silah veriyor diyen Chp genel başkanı, Ermeni soykırımı(sözde) için taksime çağrı yapan Chp İstanbul İl başkanı koltuklarında olmazdı. Fazla bile özgürlük var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
İşte bu yüzden siyasi içerikleri forumlara yazmamaya çalışıyorum.Önce kişisel saldırı.Sonrasında b.k atma.
Benim yazdıklarımın neresinde milleti ayaklandırmaya yönelik bir şey var?Lütfen açıklar mısın.Canımıniçi.
Not:Siz her ne kadar kendiniz gibi düşünmeyen herkese "terörist","köpek","fetö","haniler" diye ağır hakaret ve iftiralar ile hitap etmeyi alışkanlık haline getirseniz de biz size inadına sevgi sözcükleri ile hitap edeceğiz.
Kişisel saldırı mı :mrgreen: Hocam dalga mı geçiyorsun? Önce ''2023,Lozan,Borrrrr,Orta Doğu Eş başkanı,Dış Güçler,Yerli Uçağımız göklerde,Büyük Yeni Türkiye,Dünya Lideri,Kefenimizi giydikte geldik,Pis Amerigalı feto uşakları,Hainler,köpekler..
Noluyor bana?Şu formu biraz okuyayım dedim kişiliğim değişti.Beyler ben gidiyorum motorumu satıp Doblo alasım geldi.'' diyerek buraya yazan ve yazmamış herkesin düşüncelerini aşağılıyorsun sonra mağdurum da mağdurum...
Köpek, hain yakıştırmasını ise doğrudan fetö üyelerine yaptım, geçmiş yazılanları okur, sadece hoşuna gidenleri okumazsan görürsün.
Bkz: Macaristana kaçırılan fetö çocukları. (SYN Hasmet ise bunlara; ülkeyi beğenmeyip iltica edenler demişti)
Yollarda ayaklandırmaya çalışma mevzusu ise bir gönderme, yazdıkların arasında yok.