Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar,boşuna uğraşmayıın. hasmet i çözmüşsünüz ama. ben de bu yazdıklarınızı anladığım için pek cevap yazmam ona. çünkü sürekli yuvarlak konuşan, birisi cevap verdiğinde hemen bi taraftan kaçan birisi kendisi. kaçak dövüşüyorsun dediğimde ben dövüşmüyorum fikirlerimi yazıyorum diyebilecek kadarağzına almış bi fikirlerimi yazıyorum, objektifim, herkese saygı duyarım, işte abd bu vs. gibi sözleri sürekli yazar durur. sanırsınki medeniyetin beşiğini kendisi sallıyor. fazla dikkate almayın. bir ara yine bu tür bir mevzuda kendisinin kaynaklarını atmıştı burda. hepsi de hiç şaşırmayacağınız şekilde fetonun haber kaynakları. onlar doğruları söylüyormuş da diğerleri yalan haber kaynaklarıymış vs vs bir sürü şeyler
Sizle ayni fikri paylaşmayana nedir garazınız? Bunun için yalan söylemeye değer mi? Lütfen yazın, nerede gördünüz "kendisinin kaynaklarını atmıştı burda. hepsi de hiç şaşırmayacağınız şekilde fetonun haber kaynakları." olduğunu. Gösterin. Bir tane öyle link, öyle haber paylaşmış mıyım? Bulun. Lütfen.
Bakın, sırf kendiniz gibi düşünmüyorum diye, ısrarla şahsıma saldırıyorsunuz. Yazdıklarım makul değilse, zaten kimse iplemez. Makul olmadığını düşünüyorsanız da yazın sebeplerini, başka okuyanlar da görsün neden makul olmadığını.
Ama lütfen yalan söylemeyin, iftira atmayın, tanımadığınız biri hakkında atıp tutmayın, başkasını itibarsızlaştıracağım diye kendinizi küçük düşürmeyin.