Tech 90 Sitesi Hakkında

İyi akşamlar herkese. Söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın, şahsi düşüncem, yanlış olabilir ama fikrinizi almak istedim. Tech 90 pantolon kullanıyorum ve merak edip sitesine girdim.Ve sitenin ingilizce olması çok garibime gitti sizcede öyle değil mi? Türk markası olması ve böyle güzel bi ürün yapıyor olmaları çok iyi ama neden ingilizce ? Elbette ingilizcede olmalı ama bu bi seçenek olarak sunulması daha doğru olmaz mı ? Bu şekilde olması bana saygısızca geldi. Ben motosiklet için kot pantolon alacağımda özellikle Tech 90 istedim çünkü ülkemizin insanına para kazandırmak daha mantıklı geldi.

o firma bildigim kadarıyla ihracat fazlasını satıyor Türkiye^ye yani esas müşterisi biz değiliz. :)

o firma bildigim kadarıyla ihracat fazlasını satıyor Türkiye^ye yani esas müşterisi biz değiliz. :)

Seçimlerine bir şey demiyorum onlar ürünleri dışarı satması gene ülkemizin yararına ama Türkiye'de üretip Türkçe site olmaması saygısızlık.

doğru biliyorsun. asıl müşterisi yurt dışı. tech90 la çalışıyorduk promosyon bandanalarını biz basıyorduk. yerlerine gitmiştim bi ara pantolonlar ve içine koyulan korumalıklar cennet gibi yerdi. ben pantolonu oradan aldım ama normalde türkiyede pek fazla modelleri yok. ihracat fazlası malları kadıköyde kendi mağazalarında satıyorlar ve kendi mağazaları haricinde anlaşmalı olduğu yerlere veriyorlar. motoplus gibi.

Tech 90 harika bir iş yapıyor. Bir sürü önemli motosiklet markasına ürün üretiyor. Motosiklet kotlarında bildiğim kadarıyla uluslararası söz sahibi, Türk ekonomisine artı katkı yazabilen, bizim için önemli firmalardan; ilerde belki de daha da önemli olacak. Adamların çenesi çalışmıyor(konu sahibi arkadaş alınmasın, ona demiyorum), icraat yapıyorlar. Keşke her Türk firması böyle olsa da Türkçe seçeneği olmasa sitelerinde. Ha şeklen olsa fena olmaz tabii :wiinkk: Ama itiraf etmeliyiz ki ancak hafif eleştiri olur bundan olsa olsa, yok Türkçe seçeneği bulunmuyor diye ölümüne gömeceksek sadece şekilcilik olur.

Bir de site ne zamandır bu formatta bilmiyorum. Sanki bu formata yeni geçmiş gibiler. Site yeniyse belki Türkçe seçeneği yoldadır.

Son düzenleme:
tech90.com.tr firmanın kurumsal sitesi. Alışverişi http://www.vecton.com.tr/ adresinden yapabiliyorsunuz. Acelesi yoksa fuarı bekleyin derim. Şirket fuarda epey indirimli satıyor.

Amacım gömmek değil söylediğim gibi ülkemize katkıları büyük Allah yollarını açık etsin.Benim bilmediğim bir şey mi var diye yazmıştım varmış. Arkadaşların paylaştığı siteyi bilmiyordum mesela teşekkürler yorumlar için :)

İyi akşamlar herkese. Söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın, şahsi düşüncem, yanlış olabilir ama fikrinizi almak istedim. Tech 90 pantolon kullanıyorum ve merak edip sitesine girdim.Ve sitenin ingilizce olması çok garibime gitti sizcede öyle değil mi? Türk markası olması ve böyle güzel bi ürün yapıyor olmaları çok iyi ama neden ingilizce ? Elbette ingilizcede olmalı ama bu bi seçenek olarak sunulması daha doğru olmaz mı ? Bu şekilde olması bana saygısızca geldi. Ben motosiklet için kot pantolon alacağımda özellikle Tech 90 istedim çünkü ülkemizin insanına para kazandırmak daha mantıklı geldi.

Sebebi çok basit ve ortada. Sitelerinden perakende satış yapmıyorlar. Yani site sana bana bize hizmet vermek için değil. Site Markayı dünya pazarında tanıtmak ve marka bilinirliği için yapılmış gibi gözüküyor. Bir şekilde türkçe eklenebilir siteye söylediğiniz gibi belkide alt yapısı vardır aktif değildir. Fakat dediğim gibi türkiye içindeki pazarlama için kurulmuş bir site değil.

Ürün mağazasının eski ismi Simrug yeni ismi Vecton: http://www.vecton.com.tr/

Markalaşmış kurumsal üretim ismi Tech 90. Tech 90 tekstil firması. Vecton ise motosiklet tekstil ürünleri yapan Tech 90 yan kuruluşu. Ancak kurumsal sitelerinde Türkçe dil seçeneğinin olmasını ben de destekliyorum.

Her yerli marka, ülke içerisindeki müşteriyi hedeflemiştir gibi bir kaide yok. İsmi zaten Tekdoksan değil, Tech90. Aldıkları lisanslar, telifler ve ürün kalitesi dışında belki dikkatini çekmemiş fakat fiyat kuru dahi (Euro) yurtdışı hedefli bir ürün olduğunu gösteriyor. Şu an ülkenin yalnızca tekstil sanayisini kullanıyorlar, yakında tekstil sektörü de çöktüğünde marka ortaklarından Türk olanların pek bir söz hakkı kalmaz ve yurtdışında devam edeceklerdir üretime.

Ticaret bu, vatanperverlik de hoş bir husus fakat ticarette duygusallığa yazık pek yer olmuyor.

globalleşme için ingilizce şart.
ayrıca adam türk olabilir ancak asıl işi yurtdışında.

tech90.com.tr firmanın kurumsal sitesi. Alışverişi http://www.vecton.com.tr/ adresinden yapabiliyorsunuz. Acelesi yoksa fuarı bekleyin derim. Şirket fuarda epey indirimli satıyor.

Fuarda çük gibi ufacık yerde satış yapıyorlar ne pantolon bakabiliyorsun ne deneyebiliyorsun geçen sene almak istedim alamadım sıkışıklıktan

Siteye bir dil seçeneği eklemişlerdir herhalde diye düşünmüştüm ama gerçekten de yok gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar