Gözümüz Aydın OTOMOTİV BAKANLIĞI geliyor

Biz dünyanın yükselen gücüyüz Almanya ise, işte eyy Almanya yani...

hemen dashaq geciyonuz. burada buyuk bir istihdam hareketi görüyorum. bakan, bakan yardımcısı, müsteşar, daire başkanı, genel müdür, müdür, şef, uzman, memur, şoför, hizmetli.

bakınız ne kadar büyük bir istihdam oluştu. hemen kıskançlık göstermeyi kesin.

amörsör vergisi misal

Eveet çok mantıklı. Amortisör çok mu gerekli sanki kardeşim. Takır tukur da gidebilirsiniz. Ama yok illa amortisör isterim çukura girince rahat edeyim derseniz vergisini verirsiniz. Hem osmanlıda amortisör mu vardı. Bir gecede cahil kaldık. Eeyyy amortisor sen kimsin ya!

F54

hemen dashaq geciyonuz. burada buyuk bir istihdam hareketi görüyorum. bakan, bakan yardımcısı, müsteşar, daire başkanı, genel müdür, müdür, şef, uzman, memur, şoför, hizmetli.

bakınız ne kadar büyük bir istihdam oluştu. hemen kıskançlık göstermeyi kesin.

özel güvenliği unutma bizde sebeblenelim :)

İstihdam için açılmadığı kesin. Açılsın, icraatlerine bakar, olan bir şeyi eleştiririz hep beraber

İstihdam için açılmadığı kesin. Açılsın, icraatlerine bakar, olan bir şeyi eleştiririz hep beraber

Tamamen rant sağlama amaçlı acilir kesinlikle bi işe yaramayacagindan eminim milli savunma bakanligi ya da adalet bakanlığı vb şu an nasıl hiç bir işe yaramiyorsa bu da yaramayacak.

Mersin İl Temsilcisi
3 tarafı deniz olan ülkemizde denizcilik bakanlığı yok. Aklıma, vizontele tuuba'daki kütüphane müdürü bölümü geldi

[YT]XJpwrO3MjjU[YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Beceremedim. Biri yardımcı olsun yaa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar