erdi benim motorun 1 büyüğü bu. Şase motor bloğu aynı. ekstradan koltuğu biraz geniş orta sehpa grenaj falan var. Motoru iyi değilse başın ağrır.
Ayrıca fiyat nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Yakıt olarak benimki minimum 100 km de 6 lt yakıyor. Bu daha fazla yakacak. Gaza dokunrsanda katlayarak sarfiyat artar. Yedek parçalar pahalı. Performans olarak ayaklarını yerden keser ( ölüsü bile )
Motor bloğunu iyce incele yağ kaçağı varsa bulaşma. İndir bindir 1000 liradan aşşa yazmaz. En ufak yağ yakma varsa motordan uzaklaş. Ön takımı iyce kontrol et. Sünme falan varsa en az 500 lira yazar. Lastikler çifti 1000 tl. Eksozda kaçak çatlak patlak varsa 2000 tl yenisi. Zİncir dişli 600 lira. Ortalama 1000 km de yağ ve sibop ayarı ister.
Seleye ve lastiklere ekstra bişey yapmazsan senin krossu konfor olarak mumla ararsın.
Motorda sorun varsa zaten al başına belayı çıkamazsın işin içinden.
Tabi gözünü karartıysan yapacak bişey yok. Mal sahibine satılır. Gönül kaydıysa elden bişey gelmez.
Senin cevap vermeni bekliyordum. Başlığı görmeseydin mesaj atacaktım. :mrgreen:
Benim motoru orjinal haline getirip üste 5000 vereceğim. Taktım motorunu. Yarın inşallah elektirik tesisatını çekip çalıştıracağım. Önümüzdeki pazar günü yola çıkıp takas etmeye gideceğim inşallah.
Yakından görmedim ama bi sürü fotoğraf ve video ile gördüm motoru. Yağ kaçağı yok. Motor bikaç sene önce sıfır yapılmış. Yağ yakma olacağını sanmıyorum.
Motorun marş dinamosu çalışmıyor. Otomatikden tık tık ses geliyor ama çevirmiyor. Ayak marşı ile çalışıyor. Birde km saati çalışmıyor. Bunları halledebileceğimi düşünüyorum.
Titreşime alışkınım zaten MZ'den. Ben güç istiyorum. Konfor önemli değil. Kullandığım kamyondada hiç konfor yok zaten. Kütür kütür saatlerce biniyorum alışkınım yani.
Valla gözüm karardı diyebilirim. Beni çeken birşey var o motorda. Birçok kişi KTM'ye bulaşma desede dinlemiyorum. Dinleyesim yok. Bildiğin şafak sayıyorum kavuşmaya.
7 gün kaldı. :mrgreen: