İşe;
- Sabah servis ile gidiyorum ama akşam trafik yüzünden servis ile dön(em)iyorum.
- Sabah servis ile gidiyorum. Akşam farklı bir servis ile metroya geçip metro ile dönüyorum. Yarım saat ile bir saat arası karım var ama kalabalık metrodan bıktım.
- Sabah motor ile gidiyorum. Hazırlanmak ve yolda durup kahvaltılık almak koyuyor. Sonra Belkahve geçidini aşınca ruhunuza işleyen, kaskı buğu yaptıran o Kemalpaşa soğuğu. Orada aklıma sıçayım diyorum. Akşam dönerken arabalara nanik yaparak eve geliyorum.
- Sabah motordan dersimi aldım diyerek arabaya biniyorum. Sıcacık işe varıyorum. Tabi trafiğe takılmamak için her zaman ki saatte evden çıkıp olması gerekenden 1 saat önce varıyorum. Akşam trafiğe takılınca yanımdan geçen motorları ezesim geliyor. Sıçarım arabasına diyorum.
- Sonra yine servis ile gider metro ile dönerim diyorum ve bu döngü böyle sürüp gidiyor.
Bazen diyorum ki acaba bir Xmax 250 mi alsam. Bagaj magaj, rüzgar yok. ABS falan. Sonra diyorum al bir CBR 250. Az yakar çok kaçar. Şeytan kırmızı, kızlar sever. Sonra yine diyorum ki ulen Tenere'nin kredisini, vergisini ödemekten İzmirim Kart dolduracak paran yok otur oturduğun yerde. İşte böyle.