GILERA NEXUS A YENİ RAKİP OLABİLİR Mi ???

Evet maxi scooter aleminin kaslı ve hızlı makinası gilera nexus a kafa tutacak hem gürüntü olarak sportif ve kaslı hem de güç olarak ondan aşağı kalmayacak bir model var....

YAMAHA BLACK-MAX......

2006_XP500SP_Visual_tcm26-89392.jpg

Esasında motor gücü olarak nexus ile birbirlerine çok yakınlar. Ancak benim belirmek istediğim black max in görüntüsünün de tıpku nexus gibi spor bir tarz alması.

Hem burgman hemde silverwing in biraz daha aristokrat bir görüntüsü var. daha oturaklı ve ağırbaşlı bir görüntü çiziyorlar.Ancak nexus ve bu black-max onlara göre daha sportif bir görüntüde..

Tabi ki herşey görüntüden ibaret değil. Belki yamaha nın en az scooter satılan ülkesi biziz. onun için black max eğer ki bize gelirse fazla satış rakamlarına ulaşacağını zannetmem.

Gelirse bence nexus alacaklara iyi bir rakip olarak gözükebilir.

2006_XP500SP_Photo_02_tcm26-89385.jpg

Ayrıca bu black max in aristokrat görüntülü bir de başka modeli var.Gösterge tablosu , egzost falan daha bi gösterişli....

X- MAX / A

2006_XP500_Detail_01_tcm26-90378.jpg

2006_XP500_Photo_06_tcm26-90768.jpg

2006_XP500_Photo_03_tcm26-90394.jpg

paylaşım için saol dostum bence türkiye ye gelirse nexus a iyi bir rakip olabilir:cat:

bence nexus bundan bin kat daha spor görünümlü yani ben olsam yinede nexus alırım

boy

Bu makinada Nexus'un çizgileri var. O yüzden rekabet söz konusu olabilir. Ancak ben Nexus tercih ederim sanırım, daha agresif ve sport çizgisi var çünkü.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Parmağımda oynatırım bu tmax ı , yerim onun çift silindirini :) rampada birebir yedim zaten

nexus bence daha yırtıcı duruyor:cat: param olsa ılk alacagım maxı scooter:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

bende nexsus derim. Kimse italyan tasarımlarının önüne geçemez..Nexus = Ferrari...

Motosikleti
Ama nexus dan daha güzel sesi var :(

Bence de nexus tabi ki daha iyi ancak bu black max i de biraz nexus vari yapmış yamaha.. öğle iki renk koltuklar janjan lı siyah renkler felan...

bana da sorarsanız tabiki nexus...

hatta yavas yavaş şehir içinde trafik sıkışıklığında kullanmak için , R6 ile trafikte uğraşmamak için almayı düşündüğüm küçük hacimli spormoto kategorisinden(Skyteam sm200) vazgeçip böyle bir scooter bile almayı düşünmüyor değilim...:wiinkk:

aga tamam ii güzelde böle büyük scooter (türünü bilmiom) olarak kıyaslarsak bende sana suzuki burgman 650 derim runner'a rakip olarak
...KISACASI İLK MOTORUM DİE SÖLEMİOM GİLERAYA RAKİP YOKTUR....

sse

yok canım rakip bile olamaz cık...
olmamalı yani :cherry: daha yeni aldık yaw ..

Motosikleti
yok canım rakip bile olamaz cık...
olmamalı yani :cherry: daha yeni aldık yaw ..

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan sarı renk aldın galiba:cat: öne biraz airbrush çalisması yaparak arı ya benzetenler var çok harika oluyor

valla gılera nexus derim bende bu konuda bi adım önde çünkü gılera.

wes

Arkadaşlar bu arada piaggio beverly 500 ü yabana atmayın,nexus la aynı motora sahip bu model

kymco xciting 500'de fena değil... daha kaslı duruyor...

bu 250cc'lik modelin resmi. 500cc'lik model ile ölçüleri aynı zaten....

Son düzenleme:
fabrikaları aynı zaten gilera + piaggo + vespa + kymco + dealim hepsinin motor parçalarını kymco üretiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar