R25 lastik

Dostum iki tane var birisi 595 tl birisi 750tl ikisi arasındaki fark nedir videolardaki hangi versiyonu bilmiyorum.

Mc50 normal kullanım için üretilmiş ömrü soft olana göre birazdaha uzun performansı biraz daha az ama kötü değildir virajda yatırayım sınırları zorlayım diyecekseniz soft olanı alacaksınız soft olanı yumuşak hamırlu daha cabuk ısınan virajda iyi olan bir lastiktir ve ciddi anlamda fren mesafenizi kısaltıyor arafaki fark çok fazla değil soft olanı almanızda fayda var ve bana göre 10.000 km den fazla gider gibi görünüyor ama mıcır arazi lastiği çok deforme edebilir.Bunun yanı sıra lastiğin v şeklindeki yapısı virajda kolaylık sağlıyor ilk başlarda ahanda kaydı ahanda düşüyorum hissini kapılabilirsiniz yada motor kendi yatıyor virajdada diyebilirsiniz üzecek bir lastik değil bence

Mc 50 nin ucuz olanını yani soft olmayanı kullanmıştım ben. Yolun izin verdiği kadar kullanmayı severim, ve lastiklerden hiç bir şikayetim olmamıştı. (cbr 250)Soft olanları muhtemelen daha yumuşak hamurludur, kullanmadım.
Bakınca 500-600 lira olan mc50 bana yeterli performansı ve güveni veriyorken softa ne zaman ihtiyacım olurdu?
Daha güçlü motora ve daha güçlü frenlere sahip olsaydım lastiğin soft olmasının avantajını daha iyi kullanabilirdim.
Asfaltın iyi olmadığı yerlerde hızlı gidip manyaklık yapıyor olsaydım soft alırdım.
Fiyat farkı gözüme batmıyorsa soft alırdım. Umarım az çok anlatabilmişimdir

Vallahi kışın kullanmasam mc50 soft alırdım. Viraj yapmayı çok seviyorum fakat michelin pilot street bunun için pek uygun değil. Geç ısınıyor ve sınırlara yaklaşınca elinin altından gidicekmiş gibi oluyor. O yüzden eğer çamurda felan kullanmıyorsanız benim gibi mc50 soft size uygun.

Vallahi kışın kullanmasam mc50 soft alırdım. Viraj yapmayı çok seviyorum fakat michelin pilot street bunun için pek uygun değil. Geç ısınıyor ve sınırlara yaklaşınca elinin altından gidicekmiş gibi oluyor. O yüzden eğer çamurda felan kullanmıyorsanız benim gibi mc50 soft size uygun.

Bende kışın kullanıyorum karda değil fakat soğuk havalarda ve yağmurun çiğselediği zamanlarda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Mc 50 nin ucuz olanını yani soft olmayanı kullanmıştım ben. Yolun izin verdiği kadar kullanmayı severim, ve lastiklerden hiç bir şikayetim olmamıştı. (cbr 250)Soft olanları muhtemelen daha yumuşak hamurludur, kullanmadım.
Bakınca 500-600 lira olan mc50 bana yeterli performansı ve güveni veriyorken softa ne zaman ihtiyacım olurdu?
Daha güçlü motora ve daha güçlü frenlere sahip olsaydım lastiğin soft olmasının avantajını daha iyi kullanabilirdim.
Asfaltın iyi olmadığı yerlerde hızlı gidip manyaklık yapıyor olsaydım soft alırdım.
Fiyat farkı gözüme batmıyorsa soft alırdım. Umarım az çok anlatabilmişimdir

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için çok iyi anlattınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Mc50 normal kullanım için üretilmiş ömrü soft olana göre birazdaha uzun performansı biraz daha az ama kötü değildir virajda yatırayım sınırları zorlayım diyecekseniz soft olanı alacaksınız soft olanı yumuşak hamırlu daha cabuk ısınan virajda iyi olan bir lastiktir ve ciddi anlamda fren mesafenizi kısaltıyor arafaki fark çok fazla değil soft olanı almanızda fayda var ve bana göre 10.000 km den fazla gider gibi görünüyor ama mıcır arazi lastiği çok deforme edebilir.Bunun yanı sıra lastiğin v şeklindeki yapısı virajda kolaylık sağlıyor ilk başlarda ahanda kaydı ahanda düşüyorum hissini kapılabilirsiniz �� yada motor kendi yatıyor virajdada diyebilirsiniz üzecek bir lastik değil bence

Teşekkür ederim tavsiyeniz için sanırım soft alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar