Ona da baktım aslında ama çok titreşim var deniyor, tip olarakta wolf un oturuş pozisyonu biraz daha dik gibi geldi bana. Tabi denemedim ama görsellerden algıladığım kadarı ile
Merhaba ben wolf ve şuan inazuma kullanan biriyim hoşgeldim

Wolf'ü 35bin km kullandım, yeri geldi canını alarak sürdüm, beni bir kez üzmedi diyebilirim, şuana kadar bir günde yaptığım en uzun km Wolf'e aittir yaklaşık 900km ile dolayısıyla aramızda duygusal bağ kurabildiğim bir motor olmuştur.
Negatif yönleri var, Yedek parçası pahalı olabilir, türkiyede pek distribütörü olan bir motor değil, bakımını güzel yaparsan her motor gibi o da sana iyi bakacaktır.
Tam bir viraj motoru, üzerindeki maxis lastikler derhal değişim ister, pirelli rosso 2 ile virajın tadını alabileceğin ender motorlardan.
Wolf, gezen adamın motorudur, benim ilk alma sebebim buydu, 8 bin devirde 140 ile gidebildiği için az devir çevirir, gerçekten az yakar.
Kronik sorunu yoktur fakat orta amörtisöründe patlama riski var, biçok kişide bu sorun oluşabildi malesef. Fazla çukura kasise girmemen ve ağır artçılar almaman uygun gelir.
Pulsara falan bulaşma, orası burası zırıldayan, stop eden, göstergesi yerinde durmayan tava tencere bi motor.
Sym motorlarını kendi fabrikasında üreten, taiwan malı bir ürün, çinli ve hindulara karşı bi tık öndedir.
Şuansa inazuma var evet, eğer imkanın varsa wolf fiyatına inazuma da alabilirsin. biraz şansla ilgili tabi, ben gayet uyguna inazuma aldım.
aralarındaki fark, sym daha agresif daha hızlı ve viraja gelen bi aletken, inazuma oturaklı uzun yol ve konfora hitap eder.
inazuma daha çok yakar, malzeme kalitesi daha iyidir, daha dengeli, gaz açınca giden fren yapınca duran bi motordur.
titreşim olarak tabi yine çift silindir inazuma öndedir, ama dediğim gibi günübirlik izmir çanakkale yapmışlığım var Wolf ile, tork anlamında yine inazuma önde, rampa yukarı yollarda wolf boğulabilirken, inazuma 6. viteste hala tırmanmaya devam eder.
iki motor da harika, wolf alırken az kullanılmış bişey alman daha mantıklı.