Benim bajaj'ım falan yok. Kullandığınız kelimelere dikkat edin. Kimseyi bir şey itelemeye çalıştığımız yok. Arkadaşın yazdıkları tutarsız olduğunu belirttiğimiz için fanboy olduk şimdide çakal esnaf muamelesi görüyoruz. Ya siz okumamışsınız yazılanları dur şuraya birşeyler karalayım diye gelmişsiniz konuya yada konu sahibi ile bir ahbablığınız var.
Nasıl hoşunuza gitti mi bu son yazdığım. Biride gelmiş fanboy demiş evet ola ola 10 bin küsur liralık motora fanboy olduk.
Benim bajaj'ım falan yok. Kullandığınız kelimelere dikkat edin. Kimseyi bir şey itelemeye çalıştığımız yok. Arkadaşın yazdıkları tutarsız olduğunu belirttiğimiz için fanboy olduk şimdide çakal esnaf muamelesi görüyoruz. Ya siz okumamışsınız yazılanları dur şuraya birşeyler karalayım diye gelmişsiniz konuya yada konu sahibi ile bir ahbablığınız var.
Nasıl hoşunuza gitti mi bu son yazdığım. Biride gelmiş fanboy demiş evet ola ola 10 bin küsur liralık motora fanboy olduk.
Ben lafı ortaya koydum çekildim acaba neden bir tek siz üzerinize alındınız? Neyse o sizin probleminiz. Ben laflarımı gayet seçtip de konuşmuştum bak şimdi seçmeden konuşacağım.
Ben bu forumdaki bajaj yağlayıcıları yüzünden (kullanıcı değil dikkat) , var olan sorunları yok ya da giderildi diyerekten lanse ettikleri bajaj pulsar 200 Ns adlı çöp motoru, sıfır olarak almış ve giderildi ya da yok denilen sorunları ilk 500 km de tek tek tecrübe etmiş ve 6 ay içinde aldığı sıfır motoru 1000 tl zararla satmış biri olarak yazıyorum.
Ha neden mi zarar ettim, çünkü ben kerizim motoru satan galeri gibi o sorunlar giderildi ya da buradaki yağlayıcılar gibi bilmem kaç model motorlarda o sorun yok bilmem ne sorununu yazılımla giderdiler o sorunlar her motorda var diye yalan söylemedim alacak arkadaşa.
Adam gibi söyledim motorum stop ediyor göstergeler ilk kontakta resetliyor ve bu motor durduğu yerde hiç bir neden yokken stator kablosu koparak arızalandı (bu servisin söylediği kelime) ve yetmezmiş gibi her servise gittiğimde düdüklemeye çalıştılar, motoru alan arkadaşa o servislere gitmemesini de söyledim.
Ha alan alsın lafım yok ama gerçekleri bilsin de alsın kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.
Biz de biliyoruz stop eden motoru etmiyor diye ittirmeyi ama adamlığa sığmaz gerçi bazılarının adamlığı geniş her şey sığıyor.
Bak üstteki yazmış olduğum mesajı kelimelerime dikkat etmeden yazsaydım aynen bu şekilde yazardım. Gene belirteyim size ithafen yazmadım bu mesajı ama lafım ortayadır üstüne alınmak isteyen hiç çekinmesin alınsın alınma sebebini anlarım zaten muhatap olmam o adamla.